Sayfa 163/1001 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop LIV

1. hisseleri sattıktan sonra çarpılmalarım overallda %5 civarı düşüşe neden oldu . ben sattiktan sonra sattiklarim ort % 4 civari daha yukari gitti.. kâr zarar kardeştir yapacak bişey yok..

son yarim saat spotta iştahli gördüğüm halkb de 15.50 poz aldım ve satmadım. umarım iyi olur..ytd. hayırlısı kısmet... iyi akşamlar..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Engelle o.zaman ,anlamadığım hem laf sokuyon ,yiyince de triblere giriyon,

Senin yaptığın ayıp ..
    Abi bende telefonu olup özelden görüştüğüm hepsini atarım yaptığım işlemi. Ben de Viob yok. Komisyon on binde iki hacim 1 Eylülden itibaren 9 milyona yakın. Ha portföy miktarım 38-50 arası değişir. Şu günlerde sürekli azaltıyorum. Temmuzun ortasından beri yaklaşık 30 bin kazanmışim. Belgesi var kayıtı var Alpere attırdım hala laf sokuyor. Eğer birine laf sokuyor yada şaka yapıyorsan o da yaptığın da alınmayacan. Ben alimmam genelde hayatı bile ciddiye almam. Dalga geçerim herşeyle. Kendimle de geçerim. Bana topal sakat der dalgasına bende gülerim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bende telefonu olup özelden görüştüğüm hepsini atarım yaptığım işlemi. Ben de Viob yok. Komisyon on binde iki hacim 1 Eylülden itibaren 9 milyona yakın. Ha portföy miktarım 38-50 arası değişir. Şu günlerde sürekli azaltıyorum. Temmuzun ortasından beri yaklaşık 30 bin kazanmışim. Belgesi var kayıtı var Alpere attırdım hala laf sokuyor. Eğer birine laf sokuyor yada şaka yapıyorsan o da yaptığın da alınmayacan. Ben alimmam genelde hayatı bile ciddiye almam. Dalga geçerim herşeyle. Kendimle de geçerim. Bana topal sakat der dalgasına bende gülerim.
    attığın mesajdan utanıp yok şöyle yaptım yok böyle yaptım diye yazmış durmuşsun. mevzu o değil. buraya yazmakla çözülmez. doktora git.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babasından iyi haber geldi. Makinadan çıkarmışlar. Buradan yazsa haberimiz oluyor telefonu yok bende gece rahatsız ederim diye korkudan vermiyor. Bozkuş benim ismimi duyunca ezaları titrer. İki gündür yarım öğün işlem yaptım birinde çarşıya gittik dün de düğündeydik. O kadar yorulmuşum ki öğlenden sonra uyandım. Uyanır uyanmaz başladık Bozkuşun pide parası çıktı.
    Durumu iyiye gidiyor dedi doktorlar, bu şekilde devam ederse yoğunbakımdan servise çıkabileceğini söylediler ordanda eve taburcu olur. İyi senaryomuz bu şekil, kötü senaryo ise tekrar entübe edilme riskinin devam ettiği
    Bu arada telefonumu sana korkudan vermediğim doğru ayafosfos abi ne demişler,
    deliye telefonu verirsen bozana kadar oynar
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Durumu iyiye gidiyor dedi doktorlar, bu şekilde devam ederse yoğunbakımdan servise çıkabileceğini söylediler ordanda eve taburcu olur. İyi senaryomuz bu şekil, kötü senaryo ise tekrar entübe edilme riskinin devam ettiği
    Bende telefonu olanlar var. Gün içi hafta sonu hal hatır yada soracağım bir şey varsa iki kez çaldırırim kapatırım açmazsa rahatsız etmem. Ha yazdığım şeylere bakarsan kafa kırık dersin. Haklısın. Ben hayatı tiye alanlardan hoşlanırim. Güler geçerim.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İnşallah tez.zamanda taburcu olur baba..
    Hamsi çıkıyor, güzel bi mısır.ununda hamsi tava yedirirsin,bunlarda geçer abi..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bende telefonu olanlar var. Gün içi hafta sonu hal hatır yada soracağım bir şey varsa iki kez çaldırırim kapatırım açmazsa rahatsız etmem. Ha yazdığım şeylere bakarsan kafa kırık dersin. Haklısın. Ben hayatı tiye alanlardan hoşlanırim. Güler geçerim.
    Başka türlü çekilmez bu dünya aqua. Neşeyi kaybetmemek lazım.
    Su kahvedeki dayıya söyle de ilaç milaç bir şey göndersin. Batıracak bu utne kuş beni

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hadi ordan, yermi Anadolu çocuu
    Millete hal hatır sorarsın, bana gelince
    Benim don yırtıldı sende az kullanılmış yırtık don var mı diye sorarsın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 163/1001 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz