Sayfa 163/499 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 3987 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,271
    Patron I.QTr bilançoya baktı kar düşük açıklanacak o halde Kasımda 19200 TL ye kadar Alırım ben dedi o zaman kadar nakitte beklerim faiz basarım diyerek tahtada herkese gömüyor. Yani kısaca Kasım a kadar tutacak ve Kasımda 19200 TL den satacak salak arıyor. Google yerine Egeen Transiklate ile tercüme edeyim dedim.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Ben bu kağıdı almak istediğim yazlık ile kıyaslıyorum ve sonuç hala zarardayım yaklaşık 4 yıl oldu kimse kar ettirdi yok şuradan buraya geldi demesin. O sacro ve tayfasına inanıp da mal alanlar beter olsunlar diyeceğim de işin ucu bana da dokunacak.
    Geçen bir arkadaş yazdı bütün olumsuzluklar fiyatlandı diye. Evet tamam da peki olumlu olacak ne var elimizde. Temettü vermez bedelsiz yok diyor arkadaşlar gerek de olmadığını söylüyor e fabrika işi de ertelendi.Yönetim zaten ketum kap map hikaye bu kağıdı götürecek olan yine spekülasyon maalesef
    Sayın Ganalı,
    Benim de bir ev hedefim var. Egeen 18500 kem hedefime o zamanki portföyümün yüzde otuz gerekiyordu. Yani yaklaşmıştım. Hatta konut faizleri düşük olsa onu bile düşünmüştüm.
    Şu an itibarıyla portföyümle hedeften o kadar uzaklaştım ki...Üstelik bu arada takip ettiğim konuta veya emsallerine yüzde 25 civarında zam geldi.
    Tam hedefe yaklaşırken yeniden kaf dağına çıkıyor.
    Hayırlısı bakalım. Bedavadan bekliyoruz.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Sonbahara doğru bedelsiz hikayesi tekrar ısıtılır ve hareket-hararet önümüzdeki genel kurula kadar devam eder. Eninde sonunda bu bedelsiz gelecek ama ne zaman?

4. Sevgili Esentepe maalesef durum bu bedelsiz de gelse çok uçuk rakamlara gideceğini zannetmiyorum.Sıkıntı bitmiyor gerçekten bu sacro ve kardeşi iyi çalışmışlar herkeste egeen var kimi 17 den almış kimi 15 den..

Zaman geçiyor ömür bitiyor çok hevesim de kalmadı artık..Ben bu şirketin sahibi olsam bu kadar spekülasyona izin vermezdim ama maalesef onlarda işin içindeler..

2010 dahi 4 milyonluk karlardan bu yatırım sonrası ulaşılacak karlarla geçmişteki gibi hareket edebilir.

O zaman tek olmayan patron satışlarıydı.

Dolar bazlı yeni zirveler olacaktır.

Teknikde seyrek 200 günlük ortalamalar ve altına sarkmaları var.

Bilançoda salllamasyon 115 milyon civarı bekliyorum.YTD.

Sermaye yedekleride artmaya devam edecek.

Sıkıntımız fiyatlar hariç.

Anlaşma ve patron satışı artı fabrikayı üretime alamamaları hala.Sallıyorlar iyi gelişmeleri.

Öteleyip öteleyip tahtadaki küçük ortakları yıldırmakmıdır amaç.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Çok çok seride 200 günlük ortalamalar geldik.

Soluksuz bastılar tahtayı.YTD.

Yeşilde neymiş abd dolarımı yahu.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Bank of un bir haftadır alımları 8700 lot oldu.Sattıklarını topluyorlar.ytd.
    .

8. Açıklama
    Haziran ayı itibari ile kaba inşaat işlerinin tamamlandığı, mekanik ve diğer imalatların Ekim 2023 sonuna kadar tamamlanacağı hususu paylaşılmıştı.
    Gelinen son noktada Mayıs 2024 sonunda tamamlanmak üzere inşaat çalışmaları ve 2023 sonu itibari ile deneme üretimi başlayacak şekilde yeni makina kurulumları devam etmektedir. Mevcut makinaların taşınması 2024 ilk çeyreğinde başlayacaktır.
    Gelişmelerden kamuyu bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

3 Kasımda konuşma özürlü CEO’nun gönderttiği kapta “ mevcut makinaların taşınması 2024 ilk çeyreğinde başlayacaktır “ yazıyor. Yaklaşık 5 ay olmuş mevcut makinalar taşınıyormu, taşınacakmı, taşındımı belli değil. Taşındıysa üretimi nasıl yapıyorsunuz ?
    O videodaki eğitiminle ilgili söylediğin yalan gibi, İşin gücün sahtekarlık, yalan, dolan. Çok büyük sahtekarsın. YTD

Sayfa 163/499 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •