Sayfa 164/672 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Dün Ege Perlayı gezdim. Güzel bir proje yapılmış Daha çok sosyeteye hitap eden bir yer gibi bana geldi. Tüm dükkanlar kiraya verilmiş.Birkaç boş yer gördüm fakat Firmalar tarafında yakında açılacağı yazısını gördüm. Konut ve ofislerin satışı ne durumda bilmiyorum. Tamamı satıldı mı? Satılmadı mı? bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
    Buranın eylül ayında kiraya verilmiş olması 3. çeyrek bialnçosunu da olumlu etkiler sanırım.

Ben bir sıkıntı göremiyorum. Tavsiyem fiyatını kafanıza takmayın yıl sonu ne kadar kar oluşur ne kadar temettü verir ona odaklanın derim.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

2.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Evet tuzla tutom 862 milyon tl. Bence etmez, 650 milyon eder .

Is kuleleri 797 milyon tl .Bence etmez 650 milyon tl . Kiraya bile veremiyorsun kolay.

Kanyon 480 milyon , bence etmez 380 milyon olabilir

Ve diğer şişkin değerlemeleri baz alırsan 0.41 pd/dd çıkıyor.

Birde bu binaların hemen satilma değerleri var. Yani satışa koyduğunuz anda hemen kaca gider.
    Bence ordaki değerler daha gerçekçi.
    abiler konut bitmiş. Bir tane konut satan kiralayan varsa yatıp kalksın dua etsin. ülke konutla bitmek üzere. çok büyük problem var. gyo hissesinde kıvranırız biz daha

Özak gyo takip. Sahibi halka acik kısım derinlersin diye iyibir yatirim şirketine yetki verdi belli bir payin satışını. Özak gyo ciddi portföyü olan projesi olan sirket.
    Yatirimci sunumlarına soyle bir göz attım guzel hazırlanmış.
    Şimdi bununda pddd 0.50 lerde borsa değerine gore.bakalim patron kaca satacak elindeki malları.

4. sıkıntı yok

5. borsanın en ucuz kağıdı bu bile yeter ekstra bir şeye gerek yok ben gayet rahatım istediğini yapsın sıkıntı yok bekliyoruz aktif büyüklüğü belli kağıdın piyasa değeri 1.2 milyarlarda geziyor ve isgyo'nun marka değeriyle diğer gyoları kıyaslamakta abestir yani :D
    Son düzenleme : ADAM; 12-09-2017 saat: 14:57.

6. gyo lar içerisinde isgyo yu ayırmak lazım. (Geçen günlerde bloomberg tv de konuşan bir uzman diyordu)
    Çünkü isgyo önemli bir geliri kira gelirlerinden.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

7. Bana kalırsa, ozakgyo daha spekulatif, isgyo ile aynı kulvarda değil, temettü de ödemiyor, hem de igyo kadar da ucuz değil. Ama yine de daha iyi performans gösterebilir, bugünlerde hisse fiyatlamaları adil değil

8. Şirket bugün tasfiye olsa hisse başına kaç tl gelir bi hesap yapsak hissenin değeri gerçekte kaça gelirdi :D Bu şirketin sadece geçmiş yıl karları acaba kaç tl dir bunları oturup bir düşünmek lazım :D

Sayfa 164/672 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •