Aefesin Ümraniyedeki yönenetim binasına yürüyüs yapalım 10 senedir bu zulme dur diyelim protesto edelim.
Aefesin Ümraniyedeki yönenetim binasına yürüyüs yapalım 10 senedir bu zulme dur diyelim protesto edelim.
Bu kadar sitem nedir? Önce hissenize güvenin güvenmiyorsanız tutmayın herkesin kafası karışık.Burada bu gün aldım yarın karla satacağım dediğiniz günler geride kaldı Güvendiğin kağıdı alacaksın bekleyeceksin kanaat ettiğin yerde satacaksın Yatırım tavsiyesi değildir
Dediklerim neden zoruna gitti benimkisi sadece sabır tavsiye kağıtla ilgili olumlu yada olumsuzluk yaymadım ayrıca da yanlış değil!!! Anasını satayımın neresi ana avrat küfür biri bana açıklasın?
son 10 yılda tarım sektörüne yaptığı yatırımın tutarı 350 milyon doları aşıyor.
anadolu etap 60 ülkeye ihracat yapıyor...genel müdürün açıklamaları..2 Mayıs 2020
https://gidatarim.com/tarim/anadolu-...r-c162026.html
aynı işi yapan 33 milyon sermayeli konfurt bile olamadın...%100 yapmış...
Son düzenleme : emektar; 08-05-2020 saat: 01:14.
Doğan Holding, İhlas Holding, Net Holding, Borsa'da olup da bunlara sövmeyen "borsacıyım" demesin..!![]()
"Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." - Balzac
Bilen biliyor işte .![]()
Aylık takaslarda satan tek kurum var...doçe dahil malı toplayanlar değişik kurumlardan aynı kişi olabilir mi...böyle olma ihtimalini çok yüksek görüyorum.başka türlü op.nasıl yapılabilirki..tabiki patronun bilgisi dahilinde.
Yer İmleri