Sayfa 164/997 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Ben böyle bi ortamda asla başkan olmak istemezdim.. Krizin bütün faturası bu kişiye bağlanacak.. Ekonomiden başta borsa olmak üzere ciddi bi para çıkışı olacak. Tekrar parlamenter sisteme geçiş uzun bi süreç.bundan kötüsü olur mu? Orası tartışılır ama başta basın olmak üzere yeni gelecek kişiyi (çoklu ortaklık solayısıyla iç çekişme ayrı bi konu) çok ciddi bi enkaz bekliyor
    OMAHALI

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bu düşüncemi eğer mansur yavaş chp den değil bağımsız aday olursa değiştiririm.. Chp nin ismi dolayısıyla konya, kayseri, erzurumbaşta anadolunun çoğu yerinde yüzde 30 dan fazla oy alma şansı yok.. Ülkemizde chp iktidar olursa dinin elden gideceğine şu anda hdp ile örtülü ortaklığı dolayısıyla teröristlerle işbirliği yapıyolar algısına sahip azınsanmayacak bi kitle var..
    Bence de kim aday olursa olsun partisiz olmalı ve kazanırsa da partisiz devam etmeli. Sadece şu mamacilar için kocaman denizde bir kodes lazım.

Merkez bankası başkanı cnnturk’de canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Ne kadar götürecek?

5. Sen önce bi Nagihan yazmayı öğren..

Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Nağihan ne yapsın , pinokyonun yalanlarına öküzün trene baktığı gibi bakmasında ne yapsın

6. Kovit sayılarında düşüş var.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,327
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
    https://t.co/OPvLO3OVky

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. Şahap trthaber de 5dk dır konuşuyor birsey anlamadım.

Sayfa 164/997 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •