Sayfa 164/632 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 5051 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Huzur ret tuşunda ben yellenmeye gidiyorum bugün deniz güzeldi biraz uzun yatayım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Huzur ret tuşunda ben yellenmeye gidiyorum bugün deniz güzeldi biraz uzun yatayım
    [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Boşuna kendini yoruyorsun. eregl de 1 e 1 aynısını yaşadım. 2.5 dolarda iken senin kine benzer uyarılar yapıyordum . Sonuç.? Şu an hisse 1.5 dolar bile etmiyor. Git 2023 başında yazılanlara bir göz at. Kelimesi kelimesine aynı olabilir mi. Geleceği kimse bilemez boş yapma , amacın ne ? , elinde olmayan yazmasın , blockla geççç , kötümserler bakar iyimserler zengin olur , sana inat alıyorum (gerçekten aldı mı acaba) , çok ucuz bu arkadaşı dikkate almayın.
    Froto 1 sene sonra manzara eregl gibi olsun ne olacak . Ya kardeş sen haklı çıktın diye yazacaklarını mı sanıyorsun.

Bak benim bu forumda acı bir şekilde öğrendiğim şu. Hisse başlıkları da tahta lar gibi sahipli!!! Yani onlar ne diyorsa ne fikir doğru kabul ediliyorsa ne yön işaret ediliyorsa neyin goy goyu yapılıyor neyin sloganı atılıyorsa , onlar gibi konuşmadıkça onlar gibi düşünmedikçe onları alkışlamadıkça o topik de seni barındırmazlar kardeş. Ben yaşananların bire bir örneğiyim. 2.5 dolardan eregl alanlar da bir zahmet kazanmasınlar yazmış çok borsa azmanı olduğunu iddia eden eleman geçen , oysa 2.5 dolarda eregl savunanlara alkış tutuyordu beni yeriyordu. Beyler pahalı bu eregl demiyordu.
    Umarım anlatabildim.
    Mathias ben zaten bahsettiğin kara cahillere yazmıyorum,burayı okuyup gerçekten ne olmakta olduğunu anlamaya çalışan araştırmacı ve bilgiye kıymet veren çok çok küçük bir azınlık benim hedef kitlem.Bu kara cahillerle ikili mütalaalara asla girmem,seviyesizliğin ve saygısızlığın en noktalarında ki bu zevatın ağzından her türlü lağım akıyor zaten,onları kendi karanlıklarında bırakalı çok oldu.Birbirlerini kendi seviyelerinde gazlayıp dahada beter batsınlar ki piyasadan tez zamanda temizlensinler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

4. Ülke olarak Çok kötü bir dönemden geçtiğimiz doğrudur . Ancak froto olarak çok kötü bir dönemde olmadığımızı düşünüyorum
    Froto bazında bakarsak
    İyi olanlar
    1- Yatırımlar tamamlandı
    2- Zarar ettirecek pil yatırımı ertelendi
    3 -Yeni modeller devreye girdi. vw (katkısı yıllık 80-90 bin adet) son 3 ayda devreye girecek
    4- İhracat %80. (yurtiçindeki bir pazar kaybı , ihracat artışı ile bir kaç defa kompanse edilebilir)
    5- Avrupa faiz indiriyor , işler açılıyor
    Kötü olanlar
    1-Doviz tl düşük (ama artması an meselesi)
    2-Siyasal bir karmaşa var ( sonucu seçim olursa bu en çok froto ya yarar)
    3-Çinliler ( Binek harici çinlilerin esamesi okunmaz, froto %80 ticari çalışıyor, binek modelini de avrupaya gönderiyor)

Hatta froto haricinde bu kötü devrede daha iyi halka açık şirket yok gibi BIST te
    Enflasyon dahada yükselecek. Bu durumda yuzde 50 faiz bile oldukça güdük kalacak. Nihayetinde borsa tekrar prim yapacak

5.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ülke olarak Çok kötü bir dönemden geçtiğimiz doğrudur . Ancak froto olarak çok kötü bir dönemde olmadığımızı düşünüyorum
    Froto bazında bakarsak
    İyi olanlar
    1- Yatırımlar tamamlandı
    3 -Yeni modeller devreye girdi. vw (katkısı yıllık 80-90 bin adet) son 3 ayda devreye girecek
    4- İhracat %80. (yurtiçindeki bir pazar kaybı , ihracat artışı ile bir kaç defa kompanse edilebilir)
    Kötü olanlar
    3-Çinliler ( Binek harici çinlilerin esamesi okunmaz, froto %80 ticari çalışıyor, binek modelini de avrupaya gönderiyor)

Hatta froto haricinde bu kötü devrede daha iyi halka açık şirket yok gibi BIST te
    Enflasyon dahada yükselecek. Bu durumda yuzde 50 faiz bile oldukça güdük kalacak. Nihayetinde borsa tekrar prim yapacak

Sn. Alonzo,

Enflasyon daha da yükselecekse ve %50 faiz güdük kalacaksa o zaman borsa nasıl yükselecek bir açıklar mısın ? Enflasyon yükselirse mevcut politika gereği faizi arttırmaları gerekir. Bu durumda sıkı para politikası devam edecek demektir. Hal böyle olursa borsa nasıl yükselecek ?

Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ülke olarak Çok kötü bir dönemden geçtiğimiz doğrudur . Ancak froto olarak çok kötü bir dönemde olmadığımızı düşünüyorum
    Froto bazında bakarsak
    İyi olanlar
    1- Yatırımlar tamamlandı
    Kötü olanlar

Ülkenin kredi notu artacak, dünyada faizler dusecek, ülkemize doviz yagacak...

Merkez bankasi doviz satin almasa su anda kur 20lerdeydi diyenler de var.

Her şey güzel, her şey an meselesi ama

Öte yanda alakasız birinin tek twitiyle tek lafiyla %20 deger kaybeden bir borsamiz var.

Byd aslında pil üreticisi.

Sonradan araba üretmeye başlamış.

Korelilerin , koçun vs pil yatırimından vazgeçmesi ile BYD'nin getirilmesi pekala baglantili olabilir.

Asıl amaç pil tedariği

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Sn. Alonzo,

Enflasyon daha da yükselecekse ve %50 faiz güdük kalacaksa o zaman borsa nasıl yükselecek bir açıklar mısın ? Enflasyon yükselirse mevcut politika gereği faizi arttırmaları gerekir. Bu durumda sıkı para politikası devam edecek demektir. Hal böyle olursa borsa nasıl yükselecek ?
    Fayisin bereketi olmaz.

Uzun yatmak lazim borsada...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 164/632 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •