Sayfa 1649/2310 İlkİlk ... 6491149154915991639164716481649165016511659169917492149 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 13,185 - 13,192 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. İsrail Savunma Bakanlığı:

“Ya İsrail'in yanında yer alırsınız ya da teröristler ile bir olursunuz.”
    Has.iktir...Sonunda kufur ettirdi.
    @erefefik

2. Çin, 17-18 Ekim tarihlerinde Pekin'de Kuşak ve Yol forumuna ev sahipliği yapacak.

Kuşak ve Yol Girişimi'nin 10. yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek konferansa Latin Amerika ve Afrika başta olmak üzere pek çok gelişmekte olan ülkeden temsilcilerin katılması bekleniyor.

Rusya devlet başkanı Putin de foruma katılacak liderler arasında.

3. İsrail Sağlık Bakanı Moshe Arbel, İsrail’e saldırı düzenlerken yaralı halde ele geçirilen Filistinlilerin tedavisinin yapılmayacağını bildirdi.

"Vatandaşlarımız infaz ediliyor. Buna karşlık hastanelerinde tedavi altına alınan yaralı Filistinlileri infaz edebiliriz."
    Bu iş hızla nükleer silah kullanmaya doğru gidiyor. Şayet bunu yaparlarsa, Israil'i Türkiye de kurtaramaz.
    Mesela Sağlik Bakaninin yaptiği bu aciklamaya, butun Israil'li doktorlar tepki vermeli ve yuruyus falan yaparak "bu talimata uymayacaklarini, yeminleri oldugunu" deklare etmeliler.
    Israil'de derhal bir darbe olmali. Bu aciklamalari yapanlar kursuna dizilmeli.
    Sadece Israil'de degil ki, dunyanin her yerinde Yahudiler var ve bu insanlar cok degerli insanlardir.
    Bu gidişat çok feci, bundan bütün Yahudiler zarar görür, çok yazik olur.
    @erefefik

4. Gel, çöllerde susuzluktan dili damağına yapışmış Yahudi.

Gel ki; seni, milletinin özü olan Türkle tokuşturup, evrenin sırrını ortaya çıkarsınlar.

Gel, lanetli gel. Gel sürgüne teşne, gel.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    orada kullanılan nükleer her hal ve karda yanındaki İsraili vurmayacak mı?
    Nükleeri Iran'a atacaklar. Gaza'ya fosfor bombalari atıyorlar. Tövbekar abi, mesajini görmedim. Kaptirmışım kopyala-yapıştıra, kusura bakma.
    @erefefik

6. Elon Musk, 8.fabrikasını Manisa'da açacakmış.
    O da bizden, yuvasına dönüyor.

Manisa Spil Dağı, dünyanın en büyük mıknatısı olarak kabul edilmektedir. Manisa ismi, Spil Dağı'nın manyetik çekiminden kaynaklanan Magnesia'dan gelmektedir. Hatta mıknatısın ilk keşfi günümüzden 2500 yıl önce burada gerçekleşmiştir.
    @erefefik

7. ayva göbek adaşım iş çok kötü arap ülkeleri yardım etmiyor israil saldırılarının dozunu iyice arttırıyor senin anlattıkların saha da ki durum ile örtüşmüyor türkiye de bile ama onlarda bizi arkadan vurdu naraları atılıyor kıyamet e yakın çıkacak olan deccalın cenneti ve cehennemi gibi şuan ortalık kafalar karışık akıllar bulanık ayva göbekli adaşım hemşehrim...

8.  Alıntı Originally Posted by yıkıkkentli54 Yazıyı Oku
    ayva göbek adaşım iş çok kötü arap ülkeleri yardım etmiyor israil saldırılarının dozunu iyice arttırıyor senin anlattıkların saha da ki durum ile örtüşmüyor türkiye de bile ama onlarda bizi arkadan vurdu naraları atılıyor kıyamet e yakın çıkacak olan deccalın cenneti ve cehennemi gibi şuan ortalık kafalar karışık akıllar bulanık ayva göbekli adaşım hemşehrim...
    Güzel kardeşim, İsrail bitti. Şuan Gaza'daki insanlar, cehennemi yaşıyorlar. Yardım konvoylarını artık engelleyemezler. Abd ve Avrupa'dan da baskı gelecektir. En önemli rolü, kurtarici rolunu Turkiye oynayacak.
    Evet, Filistinliler bizi arkadan vurdular fakat Izzettin-el Kassam denilen kisi, Teskilat-i Mahsusa elemanidir. Kassam Tugaylari'nin atasi 100 sene once de vardi. Kassam Tugayları, Teskilat-i Mahsusa'nin yan ürünüdür. 1992'de butun bunlar etud edilerek, yeniden kuruldu.
    Israil'i kuran komutanlar ise Canakkale Savaslari'nda, Osmanlı Ordusunda gorev yapan, Sion katır birliginin askerleridir.

Netice itibariyle, son sözü Tayyip Agam söyleyecek.

Not: Benim yazdıklarım sahadan görülenlerle örtüşmüyor ama Tsk'nın Dogu Kudus'e girecegini uzun zamandır yaziyorum.
    Bu şarkıyi ise enaz 2 yildir caliyorum:

@erefefik

Sayfa 1649/2310 İlkİlk ... 6491149154915991639164716481649165016511659169917492149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •