-
Sektöründe lider olan ,enerji işine girmiş kar ını artıracakbir şirketi buralarda ne kadar daha tutbileceksiniz çok merak ediyorum ....
-
-
Endeksin bugün ki yükselişine neden ayak uyduramadık??? Duserken kuzu kuzu düşüyorduk 6 uzerine cikmadan rahatlamayacagiz...spek iyice sinegin yagini cikaracak demek ki
-
bu kağıda tekrar yabancı alışı olmadan veya sağlam bir alıcı girmeden yükselmeyeceğini belli etti artık aşağıdaki boşluk 5,02 bakalım oraya kadar yavaş yavaş sarkıtacak gibi
eğer sağlam bir alıcı veya 3. çeyrek karı çok iyi gelirse 10 milyon civarı o zaman farklı bir senaryo oluşabilir. tabi bu arada stok eritmesi gerekiyor.
Patron ne karar verecek eylül sonundayız yedek akçe diye biriktirdiği 125 milyon tl ne olacak bunun bir kısmını enerjiye yatırdı iyi peki yıl sonuna kadar sermaye artışı yapması gerekecek.
bizim görmediğimiz ne görüyorlar bu kadar satış yiyor bu kağıt içerden nasıl bir haber alıyorlar
Kafamda deli sorular
-
Utanmasa eksi kapatacak....
-
bence bu rakamlardan çok mal kaptırdığı için gidemiyor. kredili alım varsa diye bekliyor olabilirler. Buralardan biraz daha alım olsa tam panikleyecekler..
buda bu hafta öldü demektir.
-
Aksama kadar 150 bin 160 lot hacim vardı son 15_20dk da 270 bin lot hacim oldu...bu guzelim piyasada eksi kapqtmayı basardin ya ne diyeyim bilmiyorum
-
Bu yaşadığımız durumun bana göre iki nedeni olabilir.
1- Bizim bilmediğimiz başkalarının bildiği şirket ile çok kötü bir durum var. O yüzden devamlı satıp çıkmaya çalışıyorlar. 2-Yine bizim bilmediğimiz başkalarının bildiği çok iyi bir durum var bundan dolayı hisseye müthiş baskı kurup ky cının dökülmesini istiyorlar. Hangisi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri