Sayfa 165/931 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Bence de olmaz. forumda bazı uçacak kaçacak şeklinde mesajlar vardı, ona istinaden yazdım.
    Temelde temmuz ayında çok iyi yerdeydi %42 iskontolu çalışıyordu şu an iskonto %33 oldu. bu da iyi kötü değil.
    Beklentimi tekrar yazayım, 16kr. temettü için 1.02 fiyat beklentim var.
    Yani temettüdan bir gün önce 1.02 mi olacak sizce.Temettüden sonra da 0.86( yani 16 kuruş olursa temettü) .Yanlış mı anladım.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani temettüdan bir gün önce 1.02 mi olacak sizce.Temettüden sonra da 0.86( yani 16 kuruş olursa temettü) .Yanlış mı anladım.
    evet beklentim bu şekilde. Temmuz / ağustos için beklentim 1.43 varlık değeri ile .84 (bugünkü karşılığı .78) fiyat oluşması.

E o zaman bugün yarın 1.02 yi görür, sizin için rasyonel olan hemen satıp haziranda girmek değil mi..Temettüye 3 ay var o kadar parayı bekletmeniz manalı olmaz, mantıken değil mi

4. Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E o zaman bugün yarın 1.02 yi görür, sizin için rasyonel olan hemen satıp haziranda girmek değil mi..Temettüye 3 ay var o kadar parayı bekletmeniz manalı olmaz, mantıken değil mi
    öyle değil. alım satım durumunda vergi ve komisyon oluşuyor. temettüyü almak %10 vergi avantajı sağlar bu da .02 fark demek. .82 maliyeti de hesaba katarsak daha yol var tabi hesap hatası yapma ihtimalini de eklersek 1.07 görürsem evet satarım

1.07 görür sayın serkan.Siz o maliyetle de bence kağıt falan satmazsınız.Temettüleri de ekler haziranda gene alırsınız.Genel teorim geçerli yani, herkes lotunu artırmaya çalışıyor.O nedenle pd/dd ilerleyen yıllarda artacak))))))))

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    1.07 görür sayın serkan.Siz o maliyetle de bence kağıt falan satmazsınız.Temettüleri de ekler haziranda gene alırsınız.Genel teorim geçerli yani, herkes lotunu artırmaya çalışıyor.O nedenle pd/dd ilerleyen yıllarda artacak))))))))
    göreceğini sanmıyorum, inşallah görür de ben de satarım. kolay değil ama ben analitik davranırım, duygularımı borsaya karıştırmam

Hayırlısı artık .Kolay değil tabi herkes alınteriyle kazandığı parayı değerlendirip gelirini artırmaya bakıyor.Doğru zamanlama doğru an borsada hayati önem taşır.Ama allahtan bu kağıtda pek sıkıntı yok ,uzun vadeli al yat, neticede herkes 3 5 kazanıyor birşeyler.))))))

Sayfa 165/931 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •