Sayfa 165/1002 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    balık tutmaya yardımcı olabilirsiniz belki...yoksa forumda ya da twitterda ne işimiz olabilir ki...

burada herkes bir şeyler öğreniyor bence...o bakımdan sormuştum...
    Eğer size portföy dağılımlarımı paylaşıyorsam bu balık tutmayı öğretmede yardımcı olmaz aksine balık vermek olur. Ve hatta bu tarz paylaşımlarla size uymayan yanlış balık bile vermiş olabilirim. Herkesin risk algısı farklıdır çünkü... ama biraz evvelki paylaşımlarım ise direkt olarak balık tutma konusunda yardımcı olan hususlardı..
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2. teşekkür ederim ilginize...hayırlı geceler....

3. Tecrübeleri okumaktan dinlenmekten memnuniyet duyarım yeni çıktığım yolu daha önce geçenlerden öğrenilecek çok şey olduğunu da düşünürüm lakin tek şartla üstenci ben bildimci hele hele niyet okuyucu olmadan yapılan anlatımla olursa.

Geçtiğimiz gün sn myfinans bir mesajında ''artık günlük getirileri de yazan kalmadı'' mesajına karşılık ''Forum camiasında en sevmediğim özelliktir. Zirvelerde herkes yazıyor diplerde ses seda kesiliyor herkes ortadan kayboluyor...''

Yazdınız o cevaba gün için cevap vermek polemik yaratmak istemedim ama günlük getirileri bir süre yazdığım için cevap vermek hasıl oldu.

Üyelik tarihimden de belli olacağı gibi forumda ve yatırım işlerinde yeniyim. Ve dikkat ederseniz yatırım fonları hariç hiç konuya yazı yazmış değilim haddimi bilirim günde 30 dakika ara ile boş mesaj yazacak kadarda vaktim yok. Yatırım formuna yazmış olduğum mesajlarda çoğunlukla bilgi edinmek amaçlı sormuş olduğum konulardır. Hiç bir zaman şunu aldım şunu sattım tepeden sattım alttan aldım gibi yada ne bileyim endeks 2000 gider yada 1200 iner gibi yol gösterici yönlendirici ben bildimci mesajım olmamıştır bilgim yoktur çünkü fikir belirtemem. Foruma katkım amacı ile bir dönem portföyümde olan fonların getirileri yazdım şuan bıraktım bunu da sizin zan ettiğiniz sebepten bırakmadım, sağlıcakla.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Tecrübeleri okumaktan dinlenmekten memnuniyet duyarım yeni çıktığım yolu daha önce geçenlerden öğrenilecek çok şey olduğunu da düşünürüm lakin tek şartla üstenci ben bildimci hele hele niyet okuyucu olmadan yapılan anlatımla olursa.

Geçtiğimiz gün sn myfinans bir mesajında ''artık günlük getirileri de yazan kalmadı'' mesajına karşılık ''Forum camiasında en sevmediğim özelliktir. Zirvelerde herkes yazıyor diplerde ses seda kesiliyor herkes ortadan kayboluyor...''

Yazdınız o cevaba gün için cevap vermek polemik yaratmak istemedim ama günlük getirileri bir süre yazdığım için cevap vermek hasıl oldu.

Üyelik tarihimden de belli olacağı gibi forumda ve yatırım işlerinde yeniyim. Ve dikkat ederseniz yatırım fonları hariç hiç konuya yazı yazmış değilim haddimi bilirim günde 30 dakika ara ile boş mesaj yazacak kadarda vaktim yok. Yatırım formuna yazmış olduğum mesajlarda çoğunlukla bilgi edinmek amaçlı sormuş olduğum konulardır. Hiç bir zaman şunu aldım şunu sattım tepeden sattım alttan aldım gibi yada ne bileyim endeks 2000 gider yada 1200 iner gibi yol gösterici yönlendirici ben bildimci mesajım olmamıştır bilgim yoktur çünkü fikir belirtemem. Foruma katkım amacı ile bir dönem portföyümde olan fonların getirileri yazdım şuan bıraktım bunu da sizin zan ettiğiniz sebepten bırakmadım, sağlıcakla.
    Sn Lemon
    Mesajlarınıza o kadar alışmışım ki, yokluğunuzu hemen farkettim.
    Her gece 00.05 civarında mesajlarınızı mutlaka bekler ve okurdum.
    O emekleriniz için teşekkürler.
    Umarım sıkıntılı bir durum yoktur.
    Uygun gördüğünüz zaman tekrar mesajlarınızı bekleriz.
    Sağlıcakla kalın.

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Tecrübeleri okumaktan dinlenmekten memnuniyet duyarım yeni çıktığım yolu daha önce geçenlerden öğrenilecek çok şey olduğunu da düşünürüm lakin tek şartla üstenci ben bildimci hele hele niyet okuyucu olmadan yapılan anlatımla olursa.

Sn. Lemon, fiyat bilgisi olmasa da her anlamda katkılarınızı hep bekleriz.
    Dönem dönem ''bu işleri ben çözdüm, en iyi ben bilirim siz hepiniz salaksınız'' minvalinde birileri topiğe gelir, bu hiç değişmez.
    Üslup, nezaket benim için de , söylenen içerikten önemli.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku

Limoncum yokluğunda bizi özletme.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    bir anda dolar firlayacak zaman hepsini satip dolar almak avantaji!
    simdi anlasildi ppf nin avantaji, demi? 8.10 da alana hayirlisi
    Canlar gider heyyyy

P.tesi 4gunluk yatacak fon getirisi değilmi?

Sayfa 165/1002 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •