2. çeyrek tahminim yerini 3. çeyrek yazmışım.😀
Dolar tl de yine hareket başladı gibi. Kasasında doları olan ve dolarla kazanan şirketleri bulmak lazım.😀
2. çeyrek tahminim yerini 3. çeyrek yazmışım.😀
Dolar tl de yine hareket başladı gibi. Kasasında doları olan ve dolarla kazanan şirketleri bulmak lazım.😀
Haftaya güzel başladık. Vadeliler çok hafif artıydı. Spotta ise Supramax 33 dolar artarak 30057 dolara çıkarken, Handysize 192 dolar artarak 29708 dolara çıktı. Bir de Rus gemileri olayı var, belki buradan bize ekmek çıkar. 😁
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...oCBX68gPTO0SBA
Bilanço muhtemelen yarın gelecek geçen sene 10 mayısta gelmiş. Sevgili dostum Barış Yılmaz sağolsun verileri düzenli yayınlıyor 200 milyon kar garanti gibi görünüyor ben daha fazla bekliyorum tabi. Geçen sene 90 milyon gelmişti.
Meteor78 dostumuza başlığa kattığı değerli katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum
12 aylık bilanço için 800-900 beklenti vardı burada, 624 geldi...
200-250 bekleniyorsa, demek ki 170-180 civarı gelecek demektir.
Denizcilik 100+
Banka ve Faktoring 35+
Holding (Kambiyo Karı ve GSD Air’in satılması vs) 65+
Bence 200 altı olmaz. Olursa çok şaşırırım. Barış Yılmaz 238 diyorsa detaylı hesaplamaları vardır ama 200 üstü benim için yeterlidir.
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...mk7OSxxFlkp5Hg
12 aylık bilanço tahminindeki sıkıntı, kambiyo karını hesaplarken kur riski duyarlılık tablosunun kullanılması. Yine ona göre hesap yapılsa 200 değil 300 üstü denirdi. 🙃
Bu arada bana teşekkür eden herkese teşekkürler. Ayrıca başlığa katkı sağlayan ve başlığın huzurun koruyan herkese de teşekkür ediyorum. Başka başlıklarda manipülasyon çabaları, hakaretler, kavga dövüş falan olabiliyor ama bu başlığa yazdığımda kendimi çok daha huzurlu hissediyorum. İnşallah bu şekilde devam eder.
1. çeyrek 200 milyon altını çok mümkün görmüyorum açıkcası. Barış hoca 238 dediyse çıkacaktır.
Bu çeyrek Silopi Elektrik değerlemeside gelebilir, gelirse eğer 250 milyon altını pek mümkün görmem.![]()
Yer İmleri