Bir şey dikkatimi çekti alışa yazılan lotlar 127, 270, 1127 ,2127 şeklinde.. tahtacımız antepli sanırım. Çok bekledik baklava ısmarlar artık bizlere![]()
Hayırlı cumalar dilerim.
Bir şey dikkatimi çekti alışa yazılan lotlar 127, 270, 1127 ,2127 şeklinde.. tahtacımız antepli sanırım. Çok bekledik baklava ısmarlar artık bizlere![]()
Hayırlı cumalar dilerim.
O halde diyebilir miyiz?
Hedef 270 olacakmış?
Madem 27 şifresini çalıştırmışlar.
Biz de bunu 270 olarak algılayabilir miyiz?
Burada bence antepli birisine mesaj veriliyor olabilir?
Tahtacımız zaten malum kişi.
Ver alayım, diyor gibi geldi bana?
Olabilir mi, olabilir.
Var mı tanıdık böyle birisi?
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Tüm dostların yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...![]()
Öncelikle sağlık ve mutluluk dolu, sonrasında bol kazançlı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum... :dua
2025 çok önemli bir yıl olacak. Belki de bazı şeyler için son şans olacak. İnşaAllah değerlendirebilenlerden oluruz... :dua
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Herkese hayırlı seneler olsun..
Seneye görüşürüz![]()
Bütün paydaşlara sevdikleriyle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bol bereketli ve kazançlı bir yıl olması dileğiyle birlikte bütün dünyada savaşların bittiği ve huzurun hakim olduğu bir yıl olur inşaallah saygılar
Sayın T/A dualarınız amin demekle birlikte burada bu son şans kısmı küçük tamamen tahtacı kontrolünde olan hisse senetleri içinde geçerli olur mu sizce piyasa kağıtları zaten endeks düşerken düşüyor bu ralliden sonraki düşüş plastik kart tarzı ufak ve sığ tahtaları da çok etkiler mi
Beklenen düşüş geldiğinde, büyük küçük hepsini etkilenir. Bundan kaçış yok...!!!
Özellikle de ilk önce sığ tahtalar düşer..!!!
Henüz beklenen son tur başlamış sayılmaz. Başladığında umalım da önden sığ tahtalar gitsin. Şu ana kadar endeks hisseleri zayıf seyrediyor. Bunların katılımı ile endeks de istenilen seviyelere doğru gidecektir...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri