Originally Posted by Nikotin-34 bu arada dün , bugün credit 290 k aldı toplamda cıty dün 165k aldı bugün tahtada yok çok uzun zamandır satıcı olan yabancıların alışa dönmeleri bence çok iyi. Tavanda ne kadar bekleyen var Devada iki tepe oluşmuş gibi
Originally Posted by honky Tavanda ne kadar bekleyen var Devada iki tepe oluşmuş gibi İkili tepe için hangi şartlar olışmuş merak ettmi aydınlatırsanız sevinirim🤣😂
ytd deli saçmasıdır
123 k var ciddi satıcı olan oyak da mal kalmadı.
Maşallah diimmm..
satmayın ya 150 k tepede ama her an değişiyor. bekleyin bir rta olamaz. ama ayıp yani satmayın laoaoao
Originally Posted by Nikotin-34 123 k var ciddi satıcı olan oyak da mal kalmadı. Ben sattım 933 den Ama ilaç şirketlerine satış geliyor gibi Dikkatli olun Tavani bozmamali bugün Ytd
Originally Posted by honky Ben sattım 933 den Ama ilaç şirketlerine satış geliyor gibi Dikkatli olun Tavani bozmamali bugün Ytd Hisse en beğendiğim ilk 10 içinde, her zaman taşınılabilecek bir hisse sıkıntı yok.
Originally Posted by darat6741 Bu kadar zorla ve bu kadar az lotla tavan olan hiçbir hisse görmedim ben..zorla..ıkına ıkına..gel bilanço gel Tavani bozarsa 9 in altına sarkabilir Ytd
Forum Rules
Yer İmleri