Sayfa 165/346 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Alıntı Originally Posted by orhan46 Yazıyı Oku
    Sattığına göre artık hisseyi kötüleyip moral bozma seanslarını kesersin. Allah yolunu açık etsin...
    Hisseyi kotulemedim hiçbir zaman
    O gün 8 üzeri durmuyordu dediğim gibi 723 lere kadar da geldi
    Şimdi de karı gördük sattık dedim.tavan da oldu kalanlara bol kazançlar
    Ytd

Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    11 liradan alırsın tekrar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yarın gapli açar oradan alıp tavandan da verebiliriz pekala
    Her şey gönlünüzce olsun
    Ytd

3. bir hayta oğlum var
    2 aydır seyrediyor
    bugün rtlab'alış emri vermiş
    gelirse de 200 liraya satacakmış

4.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Rica ederim sayın investment.Eczanem Güneydoğuda,Batmanda.merak edenler için de ilim hakkında kısa bazı bilgiler vereyim.
    Nüfüs 600 bine yaklaşmış durumda.1 bölge devlet hastanesi,1 diş sağlığı merkez,1 kadın-doğum,çocuk hastanesi,4 adet özel hastane,40 adetten fazla asm sağlık hizmeti veriyor.Sadece Batman'dan değil ,çevre illerden de yoğun bir hasta akımı var sağlık kuruluşlarına.
    Asıl mevzuya gelirsek...
    buradaki bir eczanede olabilecek yüzdesel bir değişiklik ile istanbul'daki bir eczanede olabilecek yüzdesel değişiklik hemen hemen benzerdir.o yüzden 2 ayda tüm senenin cirosu cıkarılmış olması bana göre gerçekçi değil.
    Sayın Enigma öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler ve uslubunuz için çok tesekkür ederim .

Üstüne basarak söylüyorum sizin sektörden yani Saglıktan zerre anlamam ancak İşletme Okudum İstatislik Birimi çok azda olsa bilirim kıyaslama yapılacak yüzdesel bir değişiklik için elde veri yok Şimdi İstanbul için konuşursak avm'de yada istiklal caddesi gibi yerlerde olan bir eczane için ciro 100 birimden 0-10 birime kadar düşebilirken benim oturduğum muhit gibi yerlerde ciddi miktarda artabilir diye düşünüyorum .(sorduğum eczacıların tamamı bu bölgede bölgenin çoğu site ayrıca eczaneler içeriye kapıya kadar ürününüzü getirip bırakıyor aylık daire aidatları 350 - 1200 tl aralıgında ayrıca alım gücü ortanın bayağı üzerinde ) kendi adıma suplemente 1,5 yılda harcadığım parayı son 2 ayda fazla fazla verdim (evde solgarın en az 7-8 tane ürünü var bunların dışında çekmeceye az önce baktım 2 adet umca var probiyotik d vitamini balık yağı imuneks c diye şurup var )(kestane balı propolis vs gibi aktardan alınanları saymıyorum ) komşulardada durum aşağı yukarı bu minvalde
    o yüzden kendi bölgem için aldığım bilgilerin doğru olduğunu düşünüyorum ....

Bu arada bu krizde hayatınızı hiçe sayarak verdiğiniz hizmet için kendi adıma önce siz sonra tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim...

Saygılarımla

5.  Alıntı Originally Posted by Nikotin-34 Yazıyı Oku
    tavan 3 hayırlı olsun

tabi bana 2.5
    Rtalb gibi bir seri ile 30 lari bulsa ne guzel olur..tabiki hayal simdilik...

6.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Rtalb gibi bir seri ile 30 lari bulsa ne guzel olur..tabi ki hayal simdilik...
    yok firmada öyle olağan üstü hal yaşanmıyor ki.
    Son düzenleme : Nikotin-34; 13-05-2020 saat: 17:07.

7. la oğlum kim açıyo bu tavanı kim , açmayın artık ayıppp

8. oyak pazartesi 7.83 le aldıklarını verdi.
    an itibari ile takası sıfırlandı.
    Son düzenleme : Nikotin-34; 13-05-2020 saat: 16:46.

Sayfa 165/346 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •