bir hayta oğlum var
2 aydır seyrediyor
bugün rtlab'alış emri vermiş
gelirse de 200 liraya satacakmış![]()
Sayın Enigma öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler ve uslubunuz için çok tesekkür ederim .
Üstüne basarak söylüyorum sizin sektörden yani Saglıktan zerre anlamam ancak İşletme Okudum İstatislik Birimi çok azda olsa bilirim kıyaslama yapılacak yüzdesel bir değişiklik için elde veri yok Şimdi İstanbul için konuşursak avm'de yada istiklal caddesi gibi yerlerde olan bir eczane için ciro 100 birimden 0-10 birime kadar düşebilirken benim oturduğum muhit gibi yerlerde ciddi miktarda artabilir diye düşünüyorum .(sorduğum eczacıların tamamı bu bölgede bölgenin çoğu site ayrıca eczaneler içeriye kapıya kadar ürününüzü getirip bırakıyor aylık daire aidatları 350 - 1200 tl aralıgında ayrıca alım gücü ortanın bayağı üzerinde ) kendi adıma suplemente 1,5 yılda harcadığım parayı son 2 ayda fazla fazla verdim (evde solgarın en az 7-8 tane ürünü var bunların dışında çekmeceye az önce baktım 2 adet umca var probiyotik d vitamini balık yağı imuneks c diye şurup var )(kestane balı propolis vs gibi aktardan alınanları saymıyorum ) komşulardada durum aşağı yukarı bu minvalde
o yüzden kendi bölgem için aldığım bilgilerin doğru olduğunu düşünüyorum ....
Bu arada bu krizde hayatınızı hiçe sayarak verdiğiniz hizmet için kendi adıma önce siz sonra tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim...
Saygılarımla
la oğlum kim açıyo bu tavanı kim , açmayın artık ayıppp
oyak pazartesi 7.83 le aldıklarını verdi.
an itibari ile takası sıfırlandı.
Son düzenleme : Nikotin-34; 13-05-2020 saat: 16:46.
Yer İmleri