Sayfa 164/346 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Buna kalsa 5 e gidiyordu hisse. Eminim kuruş kazanamamıştır şu 3 günlük hareketten. Borsada para kazanmak için azıcık yürek lazım.
     Alıntı Originally Posted by orhan46 Yazıyı Oku
    Sattığına göre artık hisseyi kötüleyip moral bozma seanslarını kesersin. Allah yolunu açık etsin...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. gözaltı hisselerinin de alayı define buldu sanki
    ne ...ktan piyasadır bu.

3.  Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar deva beklentinin 3 katı kar açıkladı mart'ın ortasından beri en az 20 tane tanıdık tanımadık eczacı ile görüştüm adamlar 1 yılda yaptığı ciroyu mart 15 mayıs
    bir eczacı olarak yazıyorum ,bu ciro artışı ihtimal dahilinde değil.kim demişse yalan söylemiştir.eczanemde ocak ayında cirom 100k, şubat ayında 100k,mart ayında 140k ,nisan ayında da 140k olarak gerçekleşmiştir.2 ayda senelik ciroyu yakalamaları imkansız.

4. Yavaş yavaş yine tavana dayadı Hadi Hayırlısı ...

5. Şu an ecza sektörü neredeyse tüm piyasalarda favori konumuna geldi. Zaten bakarsanız ecza sektörü en iyi dönemlerini yaşıyor bence. Bu tür zamanlar onlar için yıldız fırsatlar konumunda.
    Ayrica eczalık için sektör olarak bakarsak zaten bu sektör içinde bence herkes iyi para kazanacak bu sene. Birde aşı bulunup piyasaya yayılma işi 6-8-10 -12 ay sürebilir şeklinde medyada fikirler paylaşıyor uzmanlar. Dolayısıyla selçuk ecza deposu dağıtım işi ile bu işin içinde zaten. Şuan diğer bazı sektörler e baksaniz örneğin kargo taşıyan firmalar da full çalışıyor lar. Hatta bizim arkadaş dün 3 kargo firmasını gezmiş 3 ncu kargo firması ile kargosunu ancak göndermiş. Yanı ecza sektörü bence en favori konumunda olması çok normal bence. Bu sektörün içinde olan bütün firmalar nemalanacak bu işten bence. Bilançolar da bunun kanıtı niteliğinde. Ve bu süreç rahat 6 ay gider bence. Tabi ne kadar uzar onu bilemeyiz. Herşey gelişmelere bağlı.
    Tavsiye içermez Kendı düşüncelerimdir

6. tavan 3 hayırlı olsun

tabi bana 2.5

7.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    bir eczacı olarak yazıyorum ,bu ciro artışı ihtimal dahilinde değil.kim demişse yalan söylemiştir.eczanemde ocak ayında cirom 100k, şubat ayında 100k,mart ayında 140k ,nisan ayında da 140k olarak gerçekleşmiştir.2 ayda senelik ciroyu yakalamaları imkansız.
    Sayın Enigma Öncelikle Katılıp cevap verdiğiniz için Çok tesekkür ederim Eczaneniz İstanbuldamı ?

8.  Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    Sayın Enigma Öncelikle Katılıp cevap verdiğiniz için Çok tesekkür ederim Eczaneniz İstanbuldamı ?
    Rica ederim sayın investment.Eczanem Güneydoğuda,Batmanda.merak edenler için de ilim hakkında kısa bazı bilgiler vereyim.
    Nüfüs 600 bine yaklaşmış durumda.1 bölge devlet hastanesi,1 diş sağlığı merkez,1 kadın-doğum,çocuk hastanesi,4 adet özel hastane,40 adetten fazla asm sağlık hizmeti veriyor.Sadece Batman'dan değil ,çevre illerden de yoğun bir hasta akımı var sağlık kuruluşlarına.
    Asıl mevzuya gelirsek...
    buradaki bir eczanede olabilecek yüzdesel bir değişiklik ile istanbul'daki bir eczanede olabilecek yüzdesel değişiklik hemen hemen benzerdir.o yüzden 2 ayda tüm senenin cirosu cıkarılmış olması bana göre gerçekçi değil.

Sayfa 164/346 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •