bir hayta oðlum var
2 aydýr seyrediyor
bugün rtlab'alýþ emri vermiþ
gelirse de 200 liraya satacakmýþ![]()
Sayýn Enigma öncelikle verdiðiniz deðerli bilgiler ve uslubunuz için çok tesekkür ederim .
Üstüne basarak söylüyorum sizin sektörden yani Saglýktan zerre anlamam ancak Ýþletme Okudum Ýstatislik Birimi çok azda olsa bilirim kýyaslama yapýlacak yüzdesel bir deðiþiklik için elde veri yok Þimdi Ýstanbul için konuþursak avm'de yada istiklal caddesi gibi yerlerde olan bir eczane için ciro 100 birimden 0-10 birime kadar düþebilirken benim oturduðum muhit gibi yerlerde ciddi miktarda artabilir diye düþünüyorum .(sorduðum eczacýlarýn tamamý bu bölgede bölgenin çoðu site ayrýca eczaneler içeriye kapýya kadar ürününüzü getirip býrakýyor aylýk daire aidatlarý 350 - 1200 tl aralýgýnda ayrýca alým gücü ortanýn bayaðý üzerinde ) kendi adýma suplemente 1,5 yýlda harcadýðým parayý son 2 ayda fazla fazla verdim (evde solgarýn en az 7-8 tane ürünü var bunlarýn dýþýnda çekmeceye az önce baktým 2 adet umca var probiyotik d vitamini balýk yaðý imuneks c diye þurup var )(kestane balý propolis vs gibi aktardan alýnanlarý saymýyorum ) komþulardada durum aþaðý yukarý bu minvalde
o yüzden kendi bölgem için aldýðým bilgilerin doðru olduðunu düþünüyorum ....
Bu arada bu krizde hayatýnýzý hiçe sayarak verdiðiniz hizmet için kendi adýma önce siz sonra tüm saðlýk çalýþanlarýna çok teþekkür ederim...
Saygýlarýmla
la oðlum kim açýyo bu tavaný kim , açmayýn artýk ayýppp
oyak pazartesi 7.83 le aldýklarýný verdi.
an itibari ile takasý sýfýrlandý.
Son düzenleme : Nikotin-34; 13-05-2020 saat: 16:46.
Yer Ýmleri