Sayfa 166/464 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Lafın kime bilmiyorum ama kime olursa olsun biraz dürüst ol saygılı ol.ulaşta ellibin lot mal almış biri olarak 192 yide 1.41 i de görmüş yaşamış biriyim.mal alınır atılır köşeye hergün avazı çıktığı kadar kağıdın reklamı yapılmaz.bigborsa yazın neredeydide sonradan türedi.her şeyi biliyorsunuz siz zaten.bigborsaya güvenipte kağıt alan kişiler çok yakında ah vah edersiniz merak etmeyin
    lafım azıcık vicdanı ve utanması olanlaradır...bunlar yoksa adamda kimse üstüne alınmasın..ben herkese saygılıyımdır sadece kuru bir özür dilemek saygısızlık değildir tanımadığı bir insana iftira atmak saygısızlıktır...dürüstlük konusundada heralde siz bana ders verecek son kişisinizdir...

Bigborsaya gelince çok iddialı yazdığıı bende kabul ediyorum..ama hergüzelin bir kusuru vardır değil mi...adamın verdiği tavsiyeler aldığı sonuçlar ortada uluunda ben bizzat şahidim.Bence kendini kanıtlamış birisi 1,50lardan 2,08 ler bile bu ortamda başarıdır...ben bile nerdeyse umudumu kesmiştim ulaştan saolsun bigborsa sayesinde 3-5krş para kazandım elimde hisse az ama arkadaşlara aldırmıştım onlarda güzel kazandılar..Nankörlük yapmayalım teşekkürler bigborsa...

2. Evet arkadaşlar ne olursa olsun bigborsaya herkesin teşekkür etmesi lazım borsada sallayan çok ama sadece bigborsa gerçekten dediğini yaptı. Sonuçta şu anda zararda kimse yok beğenmeyen bıraksın gitsin lütfen buradan sürekli olumsuz haber pompalamaya çalışmayın bir hafta içinde bilanço açıklanacak bilanço beklentinize göre hareket edin. Sonuçta gelecek bilancodaki rakamlara göre ya herro ya merro olacak. Bol kazançlar.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Salacak gibi mi sanki

Alıntı Originally Posted by teknikx Yazıyı Oku
    Salacak gibi mi sanki
    saatlikte üçgen yapıor...seans sonu tekrar bi zirve denemesi yapabilir...

5. Yok mu yorum yapacak olan birşeyler oluyor ama

6. pandanın ayısından bi haber var mı....

Sayfa 166/464 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •