Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    halen son 6 günü açıklamadıalr ve 2 günde 1.800.000.000 milyar doalr nasıl oldu

Bazı konşimentolarda teknik olarak bildirim gecikmeleri olabiliyor. Örneğin ihracatçı birlikleri ile gümrük verileri her zaman tutmayabiliyor. Belirli bir süre sonra yapılan düzeltmelerle veriler eşleşiyor. Bu uyumsuzluk çok büyükse eşleşme gerçekleşene kadar (fark sıfırlanana kadar) veri açıklanmıyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. seçimden önce 7 tahmini vardı. fed'in söylem değişikliğinden sonra 6,50 ye çekti ve bunu 3 kez iddialı bir şekilde tekrarladı. bu konuda düşünceni merak ederim sn rxpu.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    seçimden önce 7 tahmini vardı. fed'in söylem değişikliğinden sonra 6,50 ye çekti ve bunu 3 kez iddialı bir şekilde tekrarladı. bu konuda düşünceni merak ederim sn rxpu.
    Genel olarak çok tutarsız yorumları olabiliyor. 7 tahminini yaparken Türkiye'deki iç dinamikleri sebep gösteriyordu ve FED'in daha az bir rolü olduğunu savunuyordu ama geçen aylardaki FED kararlarından sonra fikrimi değiştirdim dedi. Türkiye'nin iç dinamikleri değişti mi? hayır.

Ancak bankalardaki tahsili gecikmiş kredi oranları konusundaki analizlerinin biraz daha isabetli olabileceğini düşünüyorum. Sanırım kur tahmini konusundaki tartışmalarını tıklanma sayısını arttırmak için bilinçli olarak yapıyor. Kur tahmini kısmı dışındaki görüşleri bence daha tutarlı ve başarılı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4. evet medyatik olmayı seven bir abimiz ve tıklanma konusunda tamamen katılıyorum. ama hakkını yemeyelim dolar 6,50 lerdeyken yıl sonu 5,50 tahminine gülen çok olmuştu. neyse.. bekleyip görelim. olmadı iki espiriyle kıvırır çok da şaşırmam.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    evet medyatik olmayı seven bir abimiz ve tıklanma konusunda tamamen katılıyorum. ama hakkını yemeyelim dolar 6,50 lerdeyken yıl sonu 5,50 tahminine gülen çok olmuştu. neyse.. bekleyip görelim. olmadı iki espiriyle kıvırır çok da şaşırmam.
    5.50 tahminin kendisine ait olmadığını IIF in adil kur değeri olduğunu söyledi hocam bir videosunda

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    5.50 tahminin kendisine ait olmadığını IIF in adil kur değeri olduğunu söyledi hocam bir videosunda
    doğru. unutmuştum onu.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    evet medyatik olmayı seven bir abimiz ve tıklanma konusunda tamamen katılıyorum. ama hakkını yemeyelim dolar 6,50 lerdeyken yıl sonu 5,50 tahminine gülen çok olmuştu. neyse.. bekleyip görelim. olmadı iki espiriyle kıvırır çok da şaşırmam.
    Bir de sosyal medyada tanınmaya başlayan ekonomistlerin bazı davet ve panellerde yaptıkları konuşmalardan hatırı sayılır gelirleri oluşmaya başladı. O nedenle youtube kanallarına ağırlık vermeye başladılar. Bu gelir arttıkça söylemleri geniş kitlelerin ilgisini çekecek bir formata bürünmek zorunda.

Sayın Bear_bull ‘dan alıntıdır : ( Emeğine teşekkürler)

Merkez iş yapmış digerleri hikaye ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •