Sayfa 166/992 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. En düşük memur maaşı 3.723TL olacak.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Doları öyle böyle düşürmeyi başardılar sıra faizlere geldi.
    Faizleri %15 lere kadar düşürebilirler o yüzden nkolay bonoda %25,15 faiz 576 günlük cepteyken bu önümüzdeki uzun dönemde yüksek faiz limanı olarak değerlendiriyorum. Faizler düştüğünde ppf ler de otomatik düşecek çünkü günlük piyasa durumuna göre hareket ediyor. O yüzden şimdilik nkolay bu dönemde bence en cazip olanı

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Doları öyle böyle düşürmeyi başardılar sıra faizlere geldi.
    Faizleri %15 lere kadar düşürebilirler o yüzden nkolay bonoda %25,15 faiz 576 günlük cepteyken bu önümüzdeki uzun dönemde yüksek faiz limanı olarak değerlendiriyorum. Faizler düştüğünde ppf ler de otomatik düşecek çünkü günlük piyasa durumuna göre hareket ediyor. O yüzden şimdilik nkolay bu dönemde bence en cazip olanı
    bahsettiğiniz bono sanırım aktif bankın demi ? güvenlimidir yani internet subesinden yapılıyor sadece ben sübeleri fazla yok biraz güven vermiyor ama denediniz mi?

4. Burger den ses yok galiba enflasyon ürünü için.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    bahsettiğiniz bono sanırım aktif bankın demi ? güvenlimidir yani internet subesinden yapılıyor sadece ben sübeleri fazla yok biraz güven vermiyor ama denediniz mi?
    Aktifbank güvencesinde. bu devirde en büyük ile en küçük banka bence aynı güvenilir derecede. hepsinin sorunlu kredileri var.

PPF'ler gibi o da tmsf nin 100 bin tl mevduat garantisine dahil değil. Ben tüm paramı orada tutmuyorum. Zaten risklerini yaymazsan herşey tehlikeli. Kullanımı ve arayüzü enpara gibi ben beğendim. Çok hızlılar.

Şimdilik sıkıntı yok. Hiçbir masrafı da yok. Her gün sat-al yaparak bileşik faiz avantajı da var keşke benzerleri olsa ama şimdilik piyasada tek sayılır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Sgk bagkur %5 emekli sandığı %6

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    100 TL gelecek extradan ooof miss..
    5 tane Bomonti filtresiz icerim ona Palamut'da...
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. işbank sorgusuz sualsiz 21,25 bağladı 32 gün. 1 puan bile geri geleceğini bilse 0,25 vermezdi. Faiz oranlarının geri gelmesi için sistemin ileri gitmesi gerekir. Sistem durmuş vaziyette, arkadan gelen faiz oranları ile ayakta duruyor. En az 2 yıl faizlerde gerileme beklenmez. İnşaata dayalı ekonomi sanayiye dayalı ekonomiye dönmedi bu saatten sonra dönmez. Doların gerilemesinde hane halkının dolar tutkusu ve fedin faiz durdurma kararı var. Hane halkı dolardan bıkarsa belki faize döner ve 1-2 puanlık bir düşüş gelir. Enflasyonun düşüşü kalıcı değil. Faizler düşseydi sonra enflasyon düşseydi evet kalıcı olurdu. Şuan tersi oluyor. Buda sebze meyve fiyatlarının yaz etkisi. 1 ay bile sürmez bu fiyatlara sebze meyve kimse satıp üretmek istemiyor. Devletin risk alıp yatırım hariç tüm harcamaları kısması gerekiyor. Örneğin emniyet ve jandarma hariç araçların tamamen durdurulması bile bir seçenek. Ama devletten bu tarz hamleler geleceğine belirsizliği uzatan secim hamleleri geliyor. Fedin faiz hamlesi bir süre sonra ticaret savaşlarının iptaline yol açabilir. Bu bize süre aldırır. Bu süreleri iyi kullanmak gerekir. Topyekün enflasyon mücadele kampanyası bile bir acizlik göstergesidir. Ben düşüremiyorum, sen düşür demek gibi bir şey. En son açıklanan eylem paketine dönük ne bir çalıştay kuruldu, nede bir kanun çıkarıldı.

8.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    şimdi enflasyon 15.72 biz aktiften 25.15 mi alıyoruz

yatırım tavsiyesi veya reklam değildir.

syg,
    Bugün yarın düşürürler oranı. Hele kayınpederi, damadının bu faizi 576 gün için verdiğini bir duysa neler olur.
    Şaka bir yana faiz oranı değil de bu kadar uzun vade teklif etmeleri ilginç.
    Neden acaba?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 166/992 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •