Sayfa 166/495 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

6 iş gunu kaldı 583 bin lot alması lazım patronun
    Pay alımı bitene kadar bence kimse bir şey beklemesin
    Pay alımı bittikten sonra bir şey diyemem
    Ya cin Ali Bey'in dediği gibi pay alımı bittikten sonra hisseye asilirlar
    Yada biste başvururlar BIST onay verirse iş bitti hep beraber kot dışına çıkarız
    Onun için vakit varken sizleri her gün borsa İstanbul'a şikayet etmeye davet ediyorum
    SPK ile yazışmalarında şirketleri kota almak ve kottan çıkarmaya bistin karar verdigini belirttiler
    Bu iletişim merkezine magduriyetlerinizi yazınız bir umut
    Kimse borsa dışında vermem demesin
    3 yıllık faiz kaybı zaten paranızın yüzde 60 i yapar
    Bu tebliğ sanırım hırsızlar için şirketler tarafından sermaye tarafından yazılmış
    Bir kere 3 yıl zaten patrona yarıyor
    6 ay olsa borsa dışı pay alımı patronun işi biterdi ky kazanırdı
    Ama süreyi uzun tutarak hırsıza hizmet ediyorlar
    Birde patron peşin para vereceğine 3 yıl parayı kullanıyor banka kefil oluyor bunun karşılığı sanırım az bir ücret yani teminat veriliyor patrona hizmet peşin yatsa takasbanka para iyi oluyordu ama onunda dumenini bulmuşlar
    Patron peşin alcagina ohh ne guzel 3 yılda taksit taksit 20.12 den alacak
    Şu an herşey aleyhimize işliyor
    Ve borsa dışında 98 bulunursa farzedelim 2 yıl sonra buldu 20.12 TL ye işi bitirme bizi ortaklıktan atma ihtimali var .2 yıl paramız pul olur.degerleme raporunun 20.12 TL den yüksek çıkacağına inanan varmı
    Lütfen bu iletişim adresine cesurca hırsızlığı anlatalimki bizi salak yerine koyduklarını bildiğimizi anlasinlar

https://www.borsaistanbul.com/kurums...iletisim-formu

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Sayın suat 90 dakika nın uzatması var ondan sonra hesaplaşsan daha iyi olmaz mı..oldu bitki ye getirme... İstanbul da seçimler sayılırken ben kazandım ben kazandıma benziyor

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Demekki uzerine alindigina gore benimle idalasan sendin.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Sayın suat 90 dakika nın uzatması var ondan sonra hesaplaşsan daha iyi olmaz mı..oldu bitki ye getirme... İstanbul da seçimler sayılırken ben kazandım ben kazandıma benziyor

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Neyi olduya bitye getirmeyim.surdan en iyimser senorya bile 98 bulursa islem gorurken oda ozaman ortakliktan cikarma gundeme gelicek oda en fazla 26 lara denk gelir.oda bir ufakta olsa hayel.kot disindada suraya soyluyorum en fazla 3 ay icindede 98 bulur en dipten atar kotdan.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu’nun 23. maddesi ile Borsa kotundan çıkmanın önemli nitelikteki işlem olarak sayıldığını ve buna ilişkin esasların Kurulun II-23.1 sayılı Tebliği ile belirlendiğini belirten Ertaş, burada da %95’lik eşik esas alınarak hakim ortağa pay alım teklifi zorunluluğu getirildiğini kaydetti.Ertaş, pay alım teklifi fiyatının da, Kanun’un 24. maddesi uyarınca açıklamadan önceki otuz gün içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olarak belirlendiğini belirtti.

Bazı halka açık ortaklıktaki hakim ortakların bu haklarını kullanmak istediklerinin kamuoyuna açıklandığına dikkat çeken Ertaş, kamuoyuna açıklama yapan şirketlerin başvurularının Kurul'a ulaşması ile birlikte Kurul'un her bir talebi;

-ilgili mevzuat,
    -son bir ay içinde hisse fiyatında yapay bir fiyat oluşumu (baskılama olup olmadığı),
    -mali tablolarda fiyat oluşumunu etkileyecek bir hata/yanlışlık olup olmadığı,
    -kamuoyuna açıklanmamış fiyat oluşumuna etki edebilecek bir bilgi olup olmadığı,
    -endekse ve sektör ortalamasına göre hisse fiyatında izah edilemeyen bir durumun olup olmadığı,
    gibi kısaca azınlık pay sahiplerinin de menfaatlerini koruyucu bir yaklaşımla inceleyeceğini ifade etti.

30 günlük ortalama fiyatın; mali tablolarda ve borsadaki hisse fiyatında herhangi bir problem olmayan şirketlere uygulanacak genel bir kural olduğunu belirten Ertaş, ancak yukarıda belirtilen hususların biri veya bir kaçının bulunduğu başvurularda Kurul'un;

-başvuruyu kabul etmeme,
    -mali tablolarda düzeltme,
    -Borsa fiyatında yapay fiyat varsa bu dönemi dikkate almama,
    -30 günlük sürenin dışında ilave yöntemlerle ve sürelerle fiyat tespiti isteme,
    gibi azınlık ortakların menfaatlerini koruyacak alternatif yaklaşımları uygulayabileceğinin tabi olduğunu kaydetti.

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Yeni Sermaye Piyasası Kanunu’nun 23. maddesi ile Borsa kotundan çıkmanın önemli nitelikteki işlem olarak sayıldığını ve buna ilişkin esasların Kurulun II-23.1 sayılı Tebliği ile belirlendiğini belirten Ertaş, burada da %95’lik eşik esas alınarak hakim ortağa pay alım teklifi zorunluluğu getirildiğini kaydetti.Ertaş, pay alım teklifi fiyatının da, Kanun’un 24. maddesi uyarınca açıklamadan önceki otuz gün içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olarak belirlendiğini belirtti.

Bazı halka açık ortaklıktaki hakim ortakların bu haklarını kullanmak istediklerinin kamuoyuna açıklandığına dikkat çeken Ertaş, kamuoyuna açıklama yapan şirketlerin başvurularının Kurul'a ulaşması ile birlikte Kurul'un her bir talebi;

-ilgili mevzuat,
    -son bir ay içinde hisse fiyatında yapay bir fiyat oluşumu (baskılama olup olmadığı),
    -mali tablolarda fiyat oluşumunu etkileyecek bir hata/yanlışlık olup olmadığı,
    -kamuoyuna açıklanmamış fiyat oluşumuna etki edebilecek bir bilgi olup olmadığı,
    -endekse ve sektör ortalamasına göre hisse fiyatında izah edilemeyen bir durumun olup olmadığı,
    gibi kısaca azınlık pay sahiplerinin de menfaatlerini koruyucu bir yaklaşımla inceleyeceğini ifade etti.

30 günlük ortalama fiyatın; mali tablolarda ve borsadaki hisse fiyatında herhangi bir problem olmayan şirketlere uygulanacak genel bir kural olduğunu belirten Ertaş, ancak yukarıda belirtilen hususların biri veya bir kaçının bulunduğu başvurularda Kurul'un;

-başvuruyu kabul etmeme,
    -mali tablolarda düzeltme,
    -Borsa fiyatında yapay fiyat varsa bu dönemi dikkate almama,
    -30 günlük sürenin dışında ilave yöntemlerle ve sürelerle fiyat tespiti isteme,
    gibi azınlık ortakların menfaatlerini koruyacak alternatif yaklaşımları uygulayabileceğinin tabi olduğunu kaydetti.

Allah aşkina eski SPK başkanı ne diyor neden madem bunlara bakilmadi bunların hepsi bu cakalliklarin hepsi bizim sirkette mevcut
    Bizim şirket işte bu maddeye dayanarak kottan çıkıyor
    Eski başkanin beyanatı bile SPK ile ters düşüyor
    Yazıklar olsun

6. BİST YÖNETİMİNE OLAN AZ ÖNCE YAPTIĞIM ŞİKAYET

12 YIL ÖNCE eylül 2006 da %61 hissesi 171.3 milyon dolara satılan izocam ve o gun
    Sadece 2adet fabrikası olan izocam, bugün toplam sirket piyasa değeri 80 milyon dolar hesaplanarak hisse başı değeri 20.12 olarak hesaplanarak spk nin verdiği izin ile kottan çıkmak istenmektedir.Bist yonetiminden talebim sektörün lideri ve Jenerik markası olan bu şirketin aynı zamanda ileride şahlanmasi beklenen yalitim piyasasındaki rolünü öngörerek bu ülkede bozulmayan hakkaniyetli kurum ve yöneticilerin olduğunu acımasız kesimlere kritik donemlerde oldugu gibi fiili olarak gistermesidir.
    Saygılarımla
    Not sirketin 15 subat 2018 de sattığı Tekin arazisi 21.1 milyon dolara satılmış tir. CEO si olan Levent Gökçe 5 yıllık ihracat hedefini 150 milyon dolar olarak açıklamıştır...) ve buraya sigmayacak çok bilgi

SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ben sığmadıgi için. fabrika sayısınin 2 den 6 ya yükseldiğini verimlilik ve kapasite artırımı için fırınlarına büyük yatırımlar yaptığını, yatırım teşvik belgesi alan az sayıdaki şirketten biri olduğunu yazmadım biri yazarsa iyi olur

SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teşekkürler nadim bey bu fabrikanın 2 den 6 ya çıkma mevzuunu bende yazdim ancak durum öyle deilmis
    Yabancılar aldıktan sonra sadece 1 fabrika gebkim açılmış.tabiki sürekli yenileme yatırımları var
    Şu an izocamin 6 deil 4 fabrikası görünüyor
    Kocaeli Gebkim , Eskişehir Dilovası,Mersin Tarsus ve Kocaeli Dilovası olarak görünüyor .
    1982 Gebze Dilovası fabrika
    1986 Tarsus fabrika
    2000 yılı Eskişehir
    2011 gebkim
    Yabancılar 2006 da almış mevcut yerler genişlemiş yenilenmiş surekli
    Ancak fabrika sadece 1 tane açılmış 2006 sonrası

61.291 m’lik alana sahip olan Dilovası tesisimizde yıllık 75 bin ton kapasiteli ısı ve ses yalıtımı, yangın güvenliği sağlayan taşyünü üretimi gerçekleştirmekte.

[emoji666] 131.725 m’lik alanda bulunan Tarsus tesisinde, yıllık 55 bin ton kapasite ile ısı ve ses yalıtımı, yangın güvenliği sağlayan camyünü ve 160 bin m ısı yalıtımı sağlayan ekstrüde polistiren (foamboard) üretiyor.

[emoji666] 86.065 m’lik alanda bulunan GEBKİM tesislerinde yıllık 560 bin m kapasiteli ekstrüde polistiren (foamboard), 6 bin ton kapasiteli ekspande polistiren (izopor) ve İzocam Tekiz tesisinde 4 milyon m taşyünü ve poliüretan yalıtımlı panel ve 3 milyon m trapez kapasitesiyle sanayi yapılarına yönelik nitelikli ve hızlı çözümler üretiyor.

[emoji666] Eskişehir tesislerinde ise, 20.000 m’lik alanda yaptığı üretimle yıllık 4.500 ton kapasiteli elastomerik kauçuk (izocamflex) ve 700 ton kapasiteli polietilen (peflex) yalıtım ürünleriyle ısı, ses yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlıyor.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 166/495 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •