Sayfa 166/1001 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop-XX

1. bize de mi corona ?

'' coronaya karşı omuz omuza '' ilk start 32 haziran perşembe yenikapı miting alanı ile.... sonra sırasıyla izmir - ankara - çankırı ... bayrağı kap gel ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2. Arkadaşlar slm,

Saat 9.00'dan önce bulten çıkaran aracı kurum var mı?
    Bana 10, 11 gibi mail atıyolar, hiç bakmıyorum.

3. Kadir Mısıroğlu: Amerika çok yaşayamaz, 2020 yılında yıkılması başlar.Yahudi servetini Amerika'dan Çin'e taşıdığı an eyaletler arası kavga başlayacak.Ben çok vergi ödüyorum, az hizmet alıyorum gibi kavgalar başlatarak Amerika'yı üçe veya beşe bölecek.Amerikayı süper güç olmaktan çıkarıp yerine Çin'i oturtacak.Yahudi kısa vadeli değil uzun vadeli plan yapar.

Çok sevmem bu adamı ama seneler önce söyledikleri çok tuhaf... Videosuda var bu yazılanların

4.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Kadir Mısıroğlu: Amerika çok yaşayamaz, 2020 yılında yıkılması başlar.Yahudi servetini Amerika'dan Çin'e taşıdığı an eyaletler arası kavga başlayacak.Ben çok vergi ödüyorum, az hizmet alıyorum gibi kavgalar başlatarak Amerika'yı üçe veya beşe bölecek.Amerikayı süper güç olmaktan çıkarıp yerine Çin'i oturtacak.Yahudi kısa vadeli değil uzun vadeli plan yapar.

Çok sevmem bu adamı ama seneler önce söyledikleri çok tuhaf... Videosuda var bu yazılanların
    Keşke Yunan galip gelseydi diyen, Atatürk'e etmediği hakareti bırakmayan şahıs olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Ölmüş gitmiş arkasından bişey demek istemiyorum. Fikirlerinin söylediklerinin değeri sıfır gözümde.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Keşke Yunan galip gelseydi diyen, Atatürk'e etmediği hakareti bırakmayan şahıs olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Ölmüş gitmiş arkasından bişey demek istemiyorum. Fikirlerinin söylediklerinin değeri sıfır gözümde.

Hocam kişiliğini konuşmayalım bilen biliyor ... siyaset amaçlıda paylaşmadım... seneler önce bunu söylemesi ve dediklerinin çıkması... bu konuya yoğunlaşmak önemli bence...

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku

Zebaniler kicina kızgın demir sokuyordur inşallah
    bir halt olacağı yok.

7. Hepimize kasımda abd seçimleri var... trump seçim kaybetmemek için borsayı düşürmez olayını benimsettiler ( ben dahil )... çok kötü terse getirecekler gibi bir durum var sanki

8.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Hocam kişiliğini konuşmayalım bilen biliyor ... siyaset amaçlıda paylaşmadım... seneler önce bunu söylemesi ve dediklerinin çıkması... bu konuya yoğunlaşmak önemli bence...
    Yahudileri her fırsatta taşlayan bir tayfa var onları da anlayamayacağım hiçbir zaman. Adamlar tarih boyunca çok fazla dışlandılar eziyet gördüler hatta soykırıma uğradılar ama bunun yanısıra finansal yetenekleri araştırmacılıkları ve çalışkanlıklarıyla çok fazla alanda söz sahibi olmuşlar. Tek yaptığı şey oturduğu yerden laf sallamak verip veriştirmek olan bu kahvehane ağzı tayfası üretim namına hiçbir şey de yapmıyor. Haset mi dersiniz beceriksizlik mi dersiniz ne derseniz deyin ama ırkçılıkla veya belirli bir ülkeyi veya milleti kötülemekle hiçbir çözüme ulaşılmaz.

Sayfa 166/1001 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •