Bilmem ben YSK mürekkep almış diyorlar. Fısıltı misilti Haziran da seçim varmış diyorlar. Ben Eyt ne durumda ona bakıyorum. Çıkarsa kanun Haziran a hazır olalım. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmem ben YSK mürekkep almış diyorlar. Fısıltı misilti Haziran da seçim varmış diyorlar. Ben Eyt ne durumda ona bakıyorum. Çıkarsa kanun Haziran a hazır olalım. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abd savaş çıkacak diye diye savaş çıktı; bazıları da seçim seçim diye diye seçimi erken getirir miyiz diye uğraşıyor...
bu haziranda seçim filan olmaz... sıfır ihtimal... kimse gitmez şu ortamda kaybedeceği seçime, enayi mi adamlar...
ha, seneye daha mı iyi olacak.. bence olmayacak elbette ama şimdi kaybedeceklerine 1 sene sonra kaybetmeyi de tercih ederler elbette... tabi onlara sorsan 1 sene sonra daha iyi olacak diye düşünürler o da ayrı....
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
İsrail eski güzel günlere dönelim, sen de eski Osmanlı'yı kur ticareti bankacılığı bize ver, vatandaş da camide bizim daha çok kazanmamız ve Osmanlı'nın tüm dünyayı ele geçirmesi için dua etsin diyebilir. Diğer ülkelerde inşa edilecek camiler de müteaahitlere mimarlara daha çok iş çıkar der.
İleride camiler çok daha şaşalı olacak deniyor zaten. Bir ara tabureli düzen yaygınlaştı bir akıllı onları kaldırdı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Haydi pala, patlat şu 2060 ı...fışkırarak yola devam et.
not: konu nedir? kim esnaf.Kim alıp satıyor vs...
Halka açık olunca herkesle muhatap olursun.
yıllarca matematik-fen dersi verdim..
3 tip anlama seviyesi vardır.
1. gurup problemi anlar ve çözer.
2. gurup çözemez ama anlatırsan anlar..
3. gurup ne çözer ne de anlatılanı anlar..
3. gurupla dünyada görüşmeyelim..
seçim öncesi/sonrası illa topuklar mı o da biraz meçhul... başkanlık millette mecliste çoğunluk cumhurda kalırsa o da belirsizlik...
ama ona o zaman bakarız artık...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Ambargolar bir kalksın, yalandan fitch birşeyler desin, sermaye bir girsin hkbnk ortadan kalsın f35 ler gelsin. Bir aylık ferahlama ile bademler yine iktidarda... İsrail düğümü çözer.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Palacik az daha ala bilirisn hadi![]()
Yer İmleri