Abi o dediğin yıllarda ne kadar özelleştirme yapıldı. Ereğli Tüpraş Petkim limanlar seker fabrikalari Telekom vs. Bugün çok bir şey yok. Doğalgaz elektrik fiyatları düşmeden, işçi maliyeti düşmeden üstüne finansman maliyeti düşmeden olmaz. Bunların derdi kkm yi dağıtmak onu bir halletsinler anında ipin ucu salınacak. Şuan arka kapıdan yine satılıyor ama sistem dışına çıkmadığı için sorun yok. Daha önce ki cari açıklarin bir kısmı altın kaynaklı o da yastık altında bunlar onlara güveniyor. Önemli olan rte yi doğru okumak para kazanmak için. Ben hala seçim sonrası en geç Mehmet Şimşek gider derim.
Bugün kayıt dışı çalışan 5 milyon Afganlı Suriyeli olsa. Her biri ailesine 100 dolar gönderse ayda 500 milyon dolar buradan Garanti cari açık.
Bana göre Bilge Yılmaz çok iyi. Adam ABD de yaşamasına rağmen sorunların çözümleri çok iyi biliyor. Hatta ilk defa K. Kılıçdaroğluna gitmiş ama Kılıçdaroğlu teşekkür edip göndermiştir. Bundan sonra seçime kadar bir algı ile gidecek. Kaç aydır şuradan buradan para gelecekti dünya Bankasından bir haber çıktı deprem ile ilgili o da projeler. Ama akp liler iç eder o parayı ondan eminim.
utanmaz herif baban yaşındaki ayasofya ya hakaret et....o sana yazınca psiklojin bozuk de....hadi ordan....geçen seni özelden uyardım.....hala akıllanmıyorsun....her hafta birine sarıyorsun.... Forumun 3-4 delisiyle uğraşır olduk....hakaret etmeden yaz ...öğrenmediniz gitti arkadeş.....
Tesadüfe bakar mısınız ?. Kadir Koçak başından geçeni anlatmış kendiside sağlam bir pabuç değil haaaaa
Az önce Samsun’daki kayın biraderim aradı, eşimin kardeşi..
Enişte ebebek diye bir şirket arz oluyormuş, bankacı alalım dedi ben de talepte bulundum dedi.
Ben de iyi yapmışsın 1-2 hafta tavan yapar satarsın harçlık çıkar dedim.. Arz olunca alamaz mıyız dedi, tavan tavan gider alım fırsatı sunmazlar dedim..
Bankacı almak istersen IZENR var tavan olmadı şu an % 2.5 civarı alabilirsin demiş, o da bana sormak istemiş spordaydım açamadım almamış tavan olmuş.
Düşünün bak,
Hiç borsadan anlamayan adama, 2 hafta önce 19 TL den arz olmuş ve şu an 65 TL olan hisseyi al diyorlar..
Şirketin öz sermayesi 2.2 Milyar TL, bu yükselişle birlikte piyasa değeri suni olarak 37 Milyara gelmiş.. Yahu bu şirket madem bu kadar değerliydi neden 19 TL den arz edildi.. Şu an şirket ederinin üstünde fiyatlanıyor..
Onu bırak banka, yeni borsaya giren insanlara nasıl bu tip hisseleri önerebilir. Bu işin tadı kaçtı diyorum ya işte bu yüzden..
Halka arzda yeterince alamadık diyen yatırımcı, arzdan 1.000 TL lik hisse aldı, tavan çözüldü diye 65 TL den de 100-200 bin liralık alacak ve insanların keyfi kaçacak, aile düzeni bozulacak..
Yer İmleri