Sayfa 167/940 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Mehmetfidan Yazıyı Oku
    Ne yapacan takası.Cuma 2.55 bugün 2.15 var mı böyle bişey.Ben birşey demiyorum görüyorsunuz her şey ortada hiçbir konuşmuyorum görüyorsunuz

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada takas ve bilgi paylaşılmayacakta ne paylaşılacak?
    Boş muhabbet yapılıyor..
    Hem paylaşmayacaksan niye seviyesiz yazıyorsun..
    Takas ne yapılır?
    Sen ilgilenmiyorsan ben ilgileniyorum..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Son 3 günlük durum

3. -Burada yapılan anlık gereksiz beklenti oluşturacak yorumlar ky'nin hisse almasını speklerin de hisse satabilmelerini sağlıyor...
    -Alışlara yüzbinler yığıyor, alıcılar kıvamında olunca da kendi emirlerini silip satıp geçiyor ayrıca bugün ekranda takip ederken gördüğüm satıcı yokken 2.16'dan kendi satışlarını karşılayarak 2.20'ye kadar çıkardı bu da daha yüksek ortalama ile mal çıkmasını sağladı...
    -Tspor gibi hisselerde speğin elinde zaten yeterince mal vardır, düşürmesi ve nakite geçmesi onun ileride hisse yükselirken ki satışları karşılama al-sat yapma ve yukarı çıkarma yeteneğini artırır onun için mal kaptırma diye bir anlayış olmaz, ortalama maliyeti artar ama hisse çıkarabildiği kadar yükseltmesi ile satış ortalaması da yükselmiş olur, önemli olan da budur...
    -Ne kadar olumlu yazılırsa da yüksekten spek elinde nakit tutar onun ekmeğine yağ sürülür...kenara çekilip, maliyeti en aşağıya çekmeye çalışmak en güzeldir, aksi halde kar spekin kasasına kalır...saygı ve sevgilerimle...

4. -Tezler tezler (tilkiler tilkiler)...
    -Ben Katar olayının geçende zamanlamasına değinmiştim şimdi biraz olayı açmak isterim...
    -Klübün tarihi zarar bilançosu gelir; uçan kuşa borç vardır ve harcanan para ve alınan başarı karşılığı tarihi hüsrandır ve hisse bu durumda 2.03-2.07 aralığına gelebilecekken işte tam da o anda bir El-Cezire bombası patlar ve tarihi zarardan korkan kynin sadece oyunu izlemesi ve devre kesici gelmeyecek şekilde (kynin de girememesinden faydalanarak) doldura doldura gitmesi ve ciddi satışın ardından haberin Kap'a düşmesi ve ardından forumda onlarca yeni üye veya daha önce yazmayan üyelerin hisseyi olumlu pompalamaları ve tarihte her zaman görülmeyen bir yeni spekülasyonu gözler önüne serer...
    -Bu demek değil ki Katar olayı olmayacak diğer hissenin dillendirilmeyen beklentileri gerçekleşmeyecek...bu yorum gün içinde + %17 lik vurgunun özetidir ve sonunda kasa kazanmıştır...
    -Umarım beklentiler olur ve 2 yıl önce verdiğim ama 15 Temmuz olayından dolayı gelemediği yerlere gelir ve bekleyenler mutlu olur...tasavvurdur, tavsiye niteliği taşımaz ;)

5. Bir klup düşünün iki futbolcu parası olmus
    Daha nereye kadar gelebilir
    1.30 larda iken herkes o fiyattan almadı gitti 3 üzeri aldı
    Aradan kaç yıl gecti simdi 2.15 kimse almaz
    Ne zaman tspor 4 üzeri gelir o zaman herkesin dilinde tspor konusulur
    Bir malı alırken kazanirsın aşagı düşme ihtimali yüzde 10 yer kaldı
    Burdan alanlar yıl sonuna eski düştügu yeri görse 2.70 en kötu ihtimal yüzde 30 eder
    TSPOR AŞAGI DÜSTUKCE MUTLU GÜNLERİN YAKLAŞTIĞINI HİSSEDİYORUM

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bir yıldır iki yıldır üç yıldır bekliyorsunuz. O zaman bir ay iki ay üç ay daha bekleyin. Borsanın şıhı gelince TS ye hep beraber kazanırız kim bilir... Bol kazançlar...

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    muharrem usta harbiden de ustaymış
    evet 400 milyon borcu kapatacağız ve de şampiyon olacağız diyerek seçildi.
    borç 1.2 milyara çıktı, 2018'de ilk galibiyetini alanyaspora karşı aldı.
    yatırım tavisyesi değildir.

8. -Kıymetli arkadaşlar yanlış anlamayın ve yorumlarımı lütfen gerekirse birkaç kez okuyun...benim ya da diğer kynin Tspor'da ne yaptığı değil, hissede oynanan oyunları deşifre etmem var ve hissenin geleceği için olumsuz eleştiri de asla yok...
    -Bir de şunu belirteyim; duygularınızdan arının zira mantığın tek yol olduğu hissedesiniz, 3 olur 5 olur 10 olur, 3 vakitte, 5 vakitte bunlarla kafanızı karıştırmayın( hepsini yaşadık), hedefiniz olsun argümanları görün ve orada çakın geçin...tahta yapıcılara selam, bana kızmasınlar...bol kazançlar dilerim
    Son düzenleme : ogencturk; 27-02-2018 saat: 23:40.

Sayfa 167/940 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •