Sayfa 167/218 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon
Arama sonucu : 1739 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: KAPLM - Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by foodengineer Yazıyı Oku
    alnus ve investaz mal bosaltmis. alnus 691.5 investaz 232.5 K mal satmis.alnusta 800 kusur mal vardi.4 un uzerine atinca baya açık yapildi.eger vbts gelmeseydi alnustaki batmisti.ama vbts yi getirdi.açıklarda ilk gun 4 ve 4.40 4.5 arasinda kapandi.dunde kalan aciklar kapandi ama kactan tam bilmiyorum.bundan sonra kağıdin yonune acikta yakalanip ustten kapatmak zorunda kalanlar karar verecek.1 hafta icinde bu kadar hizli hareket neden yapildi acaba.birseyin hazirligimi var yoksa voleyi vurmakmiydi amaç. ama alnus angutu her kimse baya iyi is cikardi kendi adina.bakalim ustten kanan acikcilar ne yapacak.
    bana resmini atabilirmisiniz? ben işcep ücretsiz mobil borsadan takip ediyorum. pek fazla ayrıntı yok. şu an baktım yine değişik bir şey yapmışlar. yani o gün ile ilgisiz bir şey var.

yalnız gün bitimnde en son baktığımda 78 bin lot alnus satmış 220 bin invest almıştı. bu söylediklerinizi nerden görüyorsanız resmini atarsanız sevinirim. ayrıca invest bir önceki günde epey alım yapmıştı. yani investin hiç satıcı olduğunu görmedim. zaten toplam takas dağılımında herşey yazıyor durun onu atayım
    Screenshot_2019-01-01-13-10-34-723.jpg

Üsttekinde ayrıntı resmi düzenleyemedim kusura bakmayın. görüldüğü gibi alnuz 72 bin eksilmiş invest 220 bin lot artmıştır. yanlışım varsa lütfen düzeltin.
    Attached Images Attached Images
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    bana resmini atabilirmisiniz? ben işcep ücretsiz mobil borsadan takip ediyorum. pek fazla ayrıntı yok. şu an baktım yine değişik bir şey yapmışlar. yani o gün ile ilgisiz bir şey var.

yalnız gün bitimnde en son baktığımda 78 bin lot alnus satmış 220 bin invest almıştı. bu söylediklerinizi nerden görüyorsanız resmini atarsanız sevinirim. ayrıca invest bir önceki günde epey alım yapmıştı. yani investin hiç satıcı olduğunu görmedim. zaten toplam takas dağılımında herşey yazıyor durun onu atayım
    Screenshot_2019-01-01-13-10-34-723.jpg

Üsttekinde ayrıntı resmi düzenleyemedim kusura bakmayın. görüldüğü gibi alnuz 72 bin eksilmiş invest 220 bin lot artmıştır. yanlışım varsa lütfen düzeltin.
    hocam sizin gordugunuz 2 gun oncesinin islemleri.yani takastaki degisim.mesela dun yapilan islemleri asagidaki linkten gorebilirsiniz. tabi bunun takasini persembe gunu gorecez.acik yapilamadigi icin buyuk ihtimal takasida ayni olacaktir.virman falan olduysa da az degisiklik olur.

http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...5&d=1546281988

3.  Alıntı Originally Posted by foodengineer Yazıyı Oku
    hocam sizin gordugunuz 2 gun oncesinin islemleri.yani takastaki degisim.mesela dun yapilan islemleri asagidaki linkten gorebilirsiniz. tabi bunun takasini persembe gunu gorecez.acik yapilamadigi icin buyuk ihtimal takasida ayni olacaktir.virman falan olduysa da az degisiklik olur.

http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...5&d=1546281988
    Valla işcep in. Ama gecikmeli falan yazmıyor. Yalnız dediğiniz gibiyse yani alnus 680 bin satmışsa normalde hapı yuttuk demektir. Geçen 3.56 tabanında hemen hızlı biçimde toparlanmıştı. O zaman takas durumu neydi bilmiyorum. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. alnustaki çapsız speğin ta kendisi bence. Bu hissede spekten başkasının açığa satabileceğini sanmıyorum. yılbaşı harçlığını çıkardı ******.. ytd

5. iyi mal boşalttı ş.siz..

6. iki günde yüzde 40 düştü ş.siz yatacak yerin yok oç

7. ezelbayraktar sesin çıkmaz oldu dedik mal bışaltıyor tabandan diye ama sen polyana misali ümitliydin. biz küçük yatırımcılar akıllanmayız üç kuruş paramıza göz dikmiş ş.sziler olduktan sonra.

8. Ilk tabana gotururken yukari dondugu gun 3.57 den 20 bin lot sattim. Tahminim birileri fazlaca aldi. Spegimiz mali almadan cevirmiyecek.

Sayfa 167/218 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •