Sayfa 167/274 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2186 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar. uzun amandır bu hıssedeyim. böyle dönemde hisse başı 1 tl fazla temettü veren fiarmalar çok nadırdır. bu hisse zaten toplu ve dolar kuru ne kadar çok ise karı okadar güzel gelir. ben kendi adıma temettuye kadar rahat çift haneleri görüceğini düşünmektedım.

fikirlerim beni bağla kesinlikle yatırım tavsıyesi değildir. bügün garantı yatırım 20 bin lot çekti devamı gelcektir.
    Haklısın kardeşim ama bir tavan yap bir kerede. bütün hisseler en az da olsa bir tavan yaptı. Temettü vereceksin hala 8 tl. de oyalanmaya devam et bakalım.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

2.  Alıntı Originally Posted by apogo Yazıyı Oku
    30.04.2020 de olağan genel kurul kabul ederse mayıs ayı başında temettü verilir...bence
    "Şirketimizin 2019 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, ekte yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 28.04.2020 Salı günü Saat: 14:00 'de Alsancak, Atatürk Cd. No: 382, 35220 Konak/İzmir/TÜRKİYE adresinde yapılacaktır." https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/833209

KAP'ı takip ediyorum da 28 Nisan Salı günü var genel kurul 30 Nisanda değil, bir önceki kurul virüs sebebiyle ileri tarihe ertelenmişti. Yeni tarih 28 Nisan 2020. Temettüyü de burada çıkacak karara göre "...yukarıda yer alan kar dağıtım teklifinin Genel Kurulca kabulü halinde..." verecekler ya da vermeyecekler. İnşallah verirler tabi, onun peşindeyim.

Temettüyü verelim kararı çıkınca ne zaman yatırılacağına da karar veriliyor olabilir, resmi bir T+2 filan var mı bilmiyorum. Bu konuda bilgili veya daha önce temettüsü hesabına yatan varsa bizleri bilgilendirirse güzel olur.

Tabi gidip geçen seneki KAP bildirimlerine de bakabiliriz ancak sitenin kullanımını tam öğrenemedim hala..

8 nisan akd

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

4. Yarın ki tavan benim tam maliyetime denk geliyor. Galiba aranız da en yüksek maliyetli benim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260

Bedelsiz verir ise ne olur ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6. Grafik günlüktür. Fiyat düşeni kurmasına rağmen RSI henüz kırmamış. Ama yarın kıracaktır muhtemelen. Son iki gün hacmin artması düşeni kırmadaki iştahını ve isteğini gösteriyor. Macd sıfır çizgisine oldukça yaklaşmış. Yani güzel günler yakındır.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir......
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku

Grafik günlüktür. Fiyat düşeni kurmasına rağmen RSI henüz kırmamış. Ama yarın kıracaktır muhtemelen. Son iki gün hacmin artması düşeni kırmadaki iştahını ve isteğini gösteriyor. Macd sıfır çizgisine oldukça yaklaşmış. Yani güzel günler yakındır.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir......
    O değilde kardeşim, bazı firmalar üretime ara verdiği halde kârı olmadığı hâlde iki ve üç tavan gidiyor arka arkaya. Bu hisse tekrar 6 veya 7 de düşse satmayacağım. Buralarda sürünmeye devam etsin bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by teknisyen Yazıyı Oku
    O değilde kardeşim, bazı firmalar üretime ara verdiği halde kârı olmadığı hâlde iki ve üç tavan gidiyor arka arkaya. Bu hisse tekrar 6 veya 7 de düşse satmayacağım. Buralarda sürünmeye devam etsin bakalım.
    ustatlar artık fırlama zamanı gelmdimi. kağdıdı 8.10 vermiyor. ama artık spek amca buralardaysan duy sesimizi ve hisseyi sür artık yukarı yazıktır günahtır.

tgsas bile 2 ci tavan yaptı sen hala bekle..
    Son düzenleme : ERD0805; 09-04-2020 saat: 13:42.

Sayfa 167/274 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •