Sayfa 167/503 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Yarın ak enerji nin ceza bitme kutlaması ptf lerde yapılıyor. 19 saatte tavan fiyat ben bundan daha fazlasını görmemiştim.
    Ritm.gov.tr 'den sebebini anlayabilirsiniz... Önümüzdeki 3 gün için rüzgar esmiyor.. Güneşte yok...

2.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    botaş'ın gaz alış maliyetini soyler misin , ay ay

bilançosunun bozuk olduğunu bildigine göre bunu da biliyor olman lazim
    benden başka herkesin bildiği bir devlet sırrı.
    Bilemiyorum. Kamu kuruluşlarını havuz hesabı olarak düşünüyor olabilirler.

ceza bitince hisse tavan tavan gidecek ikiye katlanacak 10 lira olacak diye 100bin 100bin alanlardan
    yorum alabilir miyiz

ekranı kapatıp gittiler galiba

4. Devre kestirip, onları dökmeye çalışıyorlar. Dökeceğim derken çok mal kaptırmazlar inşallah. Neşeli seans olacak bugün...

Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Onlarda taşısınlar artık.zaten yüksekten atlayan kredilileri her tahtada oluyor bu madara ediyorlar.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Sen de bir halttan anlıyorsan...

devre kesecekmiş...

hala almayanlar birkaç milyon lot daha alsinlar

6. En azından para kazanmaktan anlıyorum. 2 Dolar'dan 10 Cent'e geldi diye her gün ağlamıyorum forumlarda...

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    En azından para kazanmaktan anlıyorum. 2 Dolar'dan 10 Cent'e geldi diye her gün ağlamıyorum forumlarda...
    elalemin 2 dolar verdiği hisseyi bana 9 sentten alma fırsatı verdigi için Dinçkök ailesine şükranlarımı sunarım

cez kaça almıştı. bir ara onu hesaplamıştık. onlarin fiyat da 1 dolar civarıydı galiba 1 dolar da bedelli sermaye artiriminda koymuslardi.

8. En azından mutlu günlerin de olmuş. Kahpe felek, zalim kader diye geçirmemişsin tüm günlerini. Adına sevindim...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    elalemin 2 dolar verdiği hisseyi bana 9 sentten alma fırsatı verdigi için Dinçkök ailesine şükranlarımı sunarım

cez kaça almıştı. bir ara onu hesaplamıştık. onlarin fiyat da 1 dolar civarıydı galiba 1 dolar da bedelli sermaye artiriminda koymuslardi.

Sayfa 167/503 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •