Sayfa 167/211 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Teşekkürler tahtacı.
    Dişini sıkmakta zorlanıyorsun,
    Biliyorum ama biraz daha sık.
    Bana sattıramadığım gibi, mal kaybediyorsun.
    Bu şekilde devam et lütfen.
    Birkaç gün daha.
    Hafta sonuna kadar dayandın.
    Teşekkürü hak ettin.
    Alımlarım tamamlandı.
    Daha aşağıdan almak için fırsat kolluyorum.
    Verirsen alırım.
    Vermez isen,
    Bu kadarı da yeterli.
    Çok aç gözlü değilim.
    Bu iyiliğini karşılıksız bırakmam.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. X de hesap açtım.
    Orada aktif paylaşımlar yapacağım.

Burası sessizliğe büründü.
    Arada sırada burada da yazarım.

https://x.com/YakupSrhn/
    Son düzenleme : YakupSrh; 12-01-2025 saat: 17:12.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

3. Yaşananlar 2021 yılının kopyası gibi o zaman 20 liradan 11 tllere düşmüştü T/A abimiz oralardan aldığını belirtmişti benzer bir dönüş ve 22-23 TL görüp yine dönüşe geçmişti.
    Şimdi geldik 120 tllardan 55 lere T/A abimiz dibini sıyırdı. Bundan sonrası aynı olursa 2-3 hafta içinde 75 üstü kapanış görüp oradan tekrar 66 civarına dökme toplama hareketleriyle yeni bir trend başlatması lazım. 3-5 ayda 140-150 bandına gidip malı dağıtmasını beklerim. Yok yapmazsa ve uzun süre yatayda kalırsa hareketin daha kuvvetli olacağını düşünüyorum ama ozaman harekete en erken 2025 son çeyrekte başlayabilir bence. Bakalım ne nolcek...

ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Uzun zamandır buradayım, görünen o ki burada olmaya da devam edeceğim.

Bu forumda çok güzel, ayağı yere basan son derece teknik yorumlar, analizler de okudum ama henüz tutanına denk gelmedim maalesef.

5. Bir zamanlar verilen 300'lü hedefler dönemine göre anlamlıydı ama şimdi aynı hedef hem mümkün değil hem de anlamlı değil.

Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Yaşananlar 2021 yılının kopyası gibi o zaman 20 liradan 11 tllere düşmüştü T/A abimiz oralardan aldığını belirtmişti benzer bir dönüş ve 22-23 TL görüp yine dönüşe geçmişti.
    Şimdi geldik 120 tllardan 55 lere T/A abimiz dibini sıyırdı. Bundan sonrası aynı olursa 2-3 hafta içinde 75 üstü kapanış görüp oradan tekrar 66 civarına dökme toplama hareketleriyle yeni bir trend başlatması lazım. 3-5 ayda 140-150 bandına gidip malı dağıtmasını beklerim. Yok yapmazsa ve uzun süre yatayda kalırsa hareketin daha kuvvetli olacağını düşünüyorum ama ozaman harekete en erken 2025 son çeyrekte başlayabilir bence. Bakalım ne nolcek...

ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım bahsettiğin grafik, aşağıdaki grafik oluyor...?

Grafiği benden başka kimse hazırlayamayacağı için senin için hazırlamak istedim...

İnşaAllah görmek istediğini görürsün...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bu arada tahtacı ben değilim. Keşke olsaydım ama ben sınırlarımı bilirim...

Benim tahtada olmasını beklediğim oluşum, aşağıdakine benzer bir gelişme olması yönünde...

Elbette en doğrusunu tahtanın sahibi bilir...

NOT: Yukarıdaki grafik; yine geçmişin günümüze aksetmiş hâli oluyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sanırım bahsettiğin grafik, aşağıdaki grafik oluyor...?

Grafiği benden başka kimse hazırlayamayacağı için senin için hazırlamak istedim...

İnşaAllah görmek istediğini görürsün...

Emeklerine sağlık üstad.
    Harika grafik.

Sayfa 167/211 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •