Sayfa 168/173 İlkİlk ... 68118158166167168169170 ... SonSon
Arama sonucu : 1377 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    evet ilhan bey ile görüştüm. dönem dönem görüşmelerim oluyor. bazı konularda söylediği tam tersi çıkabiliyor bunu bir kaç defa yaşadım fakat bu konu da üstüne basarak iki kere sordum öyle bir durum yok dedi..
    valla bende borsaistanbula sordum defaten ıkı yıl kar etme şartı var dedıler . atıf yaptıkları yer de kotasyon 8. maddenın b bendı o kadar açık ve net ki

Bağımsız denetimden geçmiş yıllık finansal
    tablolarında dönem kârı olması 2 yıl yazıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    valla bende borsaistanbula sordum defaten ıkı yıl kar etme şartı var dedıler . atıf yaptıkları yer de kotasyon 8. maddenın b bendı o kadar açık ve net ki

Bağımsız denetimden geçmiş yıllık finansal
    tablolarında dönem kârı olması 2 yıl yazıyor
    frenı patlamış kamyon gibi gidiyor hılmı bey satışları ile tahtayı bozdu . buna şimdı lanet olsuncular yeter artık kol kesıyoruz dıyen tafyfa eklenıyor . tek yol

üst pazar veya bedelsız hıkayesı

yatırm yapma ıhtımlaı düşük . ortaklık yabancı zaten ıhtımal dışı

ama arsaları ve fabrıka arazılerı değerlemeye tabı tutması farklılık yaratır . 72 bın metre2 arazı bılancoda 3 milyon tl olarak gösüküyor . şaka gıbı diğer arsaları saymıyoruz bıl . balıkesır havalımanı yanında da arsaları var .
    bilanço da ise 2024 de kayp yıl ama 2025 de em bıtecegı için tekrar eskısı gıbı 100 milyon üzeri karları gorecegız

3.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    frenı patlamış kamyon gibi gidiyor hılmı bey satışları ile tahtayı bozdu . buna şimdı lanet olsuncular yeter artık kol kesıyoruz dıyen tafyfa eklenıyor . tek yol

üst pazar veya bedelsız hıkayesı

yatırm yapma ıhtımlaı düşük . ortaklık yabancı zaten ıhtımal dışı

ama arsaları ve fabrıka arazılerı değerlemeye tabı tutması farklılık yaratır . 72 bın metre2 arazı bılancoda 3 milyon tl olarak gösüküyor . şaka gıbı diğer arsaları saymıyoruz bıl . balıkesır havalımanı yanında da arsaları var .
    bilanço da ise 2024 de kayp yıl ama 2025 de em bıtecegı için tekrar eskısı gıbı 100 milyon üzeri karları gorecegız
    evet lanet olsuncular kol kestıgı bır acılıs daha .

4. Bu ne vicdan çoluk çocuk okutuyoruz perişan olduk Allah yardımcımız olsun merhamet merhamet

5. 1,110 adet serbeste verılme durumu . şirket malı müşavir ve kımya muhendısı ilanına çıktı . şirkette çalışma beyaz yakalıların hepsı değişti nerdeyse .

6. hisse iner -çıkar bişey dediğmiz yok ama buna neden olan durum pöip işlem esasları . üst pazar şartları varken yapılmadı . bunun iki sorumlusu var . borsaistanbul ve sumas yonetımı

borsasıtanbul sayfasında iletişim bolumu var . orda bunu dıle getırın . ben sureklı yapıyorum . pöip kapatın veya değiştirn dıye

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    1,110 adet serbeste verılme durumu . şirket malı müşavir ve kımya muhendısı ilanına çıktı . şirkette çalışma beyaz yakalıların hepsı değişti nerdeyse .
    İlan nerede verilmiş ben göremedim

8.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    İlan nerede verilmiş ben göremedim
    karıyer . net de idi ama dun kaldırıldı baya da başvuru vardı 300 ler civaı . tulay darende emeklı olacak sanırım .
    hilmi gidince eski tayfa gidiyor .

Sayfa 168/173 İlkİlk ... 68118158166167168169170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •