Sayfa 168/184 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon
Arama sonucu : 1471 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Sağlık

1. Açıklamalar
    MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. ("MLP Care") ile MP Sağlık Hizmetleri A.Ş ("MP Sağlık") arasında iki iştirakinin hisse devirlerine ilişkin olarak 16 Mart 2022 (bugün) tarihli bir hisse devir sözleşmesi imzalanmıştır. Bu hisse devir sözleşmesine göre MLP Care iştiraklerinden Sentez Sağlık Hizmetleri A.Şâ€˜de ("Sentez") sahip olduğu %56 hissesini %44 azınlık ortağı olan MP Sağlık'a devredecektir. MLP Care, iştiraklerinden MS Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş'de ("MS Sağlık") bulunan azınlık ortağı MP Sağlık'a ait %25'lik hisseyi satın alarak bu iştirakteki hissedarlık oranını %75'ten %100'e çıkaracaktır.

Bahse konu hisse devir sözleşmesi şartlı/vadeli bir sözleşme olup, Rekabet Kurulu izni alınması ve bir takım ticari şartların gerçekleşmesi durumunda hisse devirleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecektir.

Hisse devir sözleşmesi uyarınca kapanış işlemlerinin gerçekleşmesi halinde, Şirketimiz'in Sentez Sağlık'ta sahip olduğu tüm paylar alıcı MP Sağlık'a devredilecek ve MS Sağlık'ta sahip olduğumuz pay oranı da %75'ten %100'e çıkarılarak Şirketimiz tek hissedar durumuna gelecektir.

Sentez iştiraki altında üç adet hastane (İzmir, Gaziantep ve Batman) işletilmektedir. Devre konu diğer iştirak olan MS Sağlık altında ise Liv Hospital Ankara hastanesi işletilmektedir.

Süreçle ilgili tüm gelişmeler gerekli olan her noktada kamuoyu ile paylaşılacaktır. Bilgilerinize sunulur.

Lokman gibi bilgi saklamak yok, şeffaf anında aynı gün haber veriyorlar. Kurumsallık farkı herkese eşit olmayı gerektiriyor. Yatırımcıları Hastane alıyor haberini twittırdan değil KAP tan öğreniyorlar. O yüzden biri pahalı diğeri çöp değerinde.

2. miri fonu alımı kesti şirket alıma başladı. Çünkü iki kurumda kendileri.Çok yapmacık olduğunu çok net.

3. Bütün hisseleri kendileri topluyor.

4. Şirket alış giriyor yan hesaplarındaki hisseleri veriyorlar. Hepsi aynı.

Yatırım fonlarindaki mal bitti sanırım
    Norveç varlık fonu alışları az az devam ediyor
    Kendine de topluyor burada mal giderek kiymetleniyor sermaye düşük hisse az zaten önümüzdeki hafta tepe gecilirse yükseliş dalgası başlayabilir fk 14 15 lere kadar tutmaya devam

Norveç yanlış oldu finlandiya doğrusu %5 i geçti alışları

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Yatırım fonlarindaki mal bitti sanırım
    Norveç varlık fonu alışları az az devam ediyor
    Kendine de topluyor burada mal giderek kiymetleniyor sermaye düşük hisse az zaten önümüzdeki hafta tepe gecilirse yükseliş dalgası başlayabilir fk 14 15 lere kadar tutmaya devam
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Norveç yanlış oldu finlandiya doğrusu %5 i geçti alışları
    https://www.youtube.com/watch?v=H_boaYCucTo

8. Önce Deutsche ye 1,8 M lot mal toplandı, sonra deutsche toplarken satan yan kurumlar acıklarını kapattı, şimdi de son açıgı bulunan BOFA toplayacak gibi.

Peki şirket nereye gidiyor. 2 önemli gelirini (saglık hizmetleri ve kira geliri (ankara hast.) 2022 için tahmini simule ettigimde cıkan sonuclar böyle. 2022 için pay basına net kar beklentim 3.5-3.9 TL idi.

Dikkat bu sonuclarda adatıp etkisi yoktur. Muhtemelen brüt kar, favok`e % 30-35 artış gelecek gibi. peki bu durumda pay başına net brüt kar/favök sizce ne olur ? benim favok beklentim 2022 yılı için adatıp hariç 200M TL civarı idi. adatıpla birlikte 250M TL favok olası görüyorum. bu durumda pay basına favok 7 TL civarına geliyor. bakalım baskıyla daha ne kadar mal toplacaklar.

Beklentim böyle olup yanılabilirim, hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 168/184 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •