...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Resmi olarak şu anda şirketin defter değeri 218/ 543 = 40 kuruş
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
aynen bu sekilde ustad. defter degerine gore olmasi gereken 40krs hisse ederi.
ama fakat bu yil pek PD tinlamiyor piyasa bildigin gibi...
ornegin eksi ozsermayede ygyo şuan bilmem kac PD de...spekulatif bir yildayiz. bu nedenle diyorum bende riza bu yilin atmosferini boyle 2/3 katla birakmaz diye dusunuyorum. Yilin gaziyla bir miktar daha cosku ve mal kakalama niyeti olabilir diye dusunuyorum. bakalim oyunu kuran bilir tabi
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Syn. İllim eyvallah , gelecek ile ilgi ne düşünüyorsun. Ben olumlu taraftayım verileri iyileştirme çabaları var gibi (digital para vb) inşallah yüzümü kara çıkarmaz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burası doğunun batısı, batının doğusudur.
dijital paraya dair kisa vadede birsey cikmayacak gibi...ben bedelli yapma ihtimalini bekliyorum oncelikle ! bedelliden oncede bir ivme olur dusuncesindeyim. O ivmede bedelli haberi dusmeden vedalasmak amacim. Kisa vadeli hedefim sadece bu. bu senaryo 2 ay icinde nezaman olursa o gunler vedalasirim.
Bedelli konusunda Rıza 2024 kadar süre kazandı. Şuan için; sermaye 2/3 altında olmadığından mecbur bir durum söz konusu değil. Rıza iştirak şirketlerin bir miktar sermayesini düzelti. bu durumda sermaye tavanı sonu 2024 yılı sonudur. 2024 sonuna kadar bekleyebilir, önümüzdeki günlerde yönetim kurul kararı alıp spk ya başvurabilir. bu 2024 yılı sonuna kadar yönetimin vereceği bir karardır.
Daha önce isyho (ışıklar yatırım holding) ken bir bedelli baş vurusu vardı, spk kabul etmedi. usaş ta payı vardı. sonra birleşti. Birleşince zarar depreşti. şimdi 379 milyon civarı zarar.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Eyvallah hakkimızda hayırlısı
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burası doğunun batısı, batının doğusudur.
Yer İmleri