Sayfa 168/1000 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hisse senedi işlemi yapmadınız sanırım.

O zaman fon değil fiziki altın alımı yaparsanız iyi olur sizin için. TFX targette düşük marjlarla işlem yapılıyor sanırım.
    Teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    HSBC nin biri orta diğeri uzun vadeli fonları. Tahvil faizleri de düşüyor. Eksi yazma sebebi nedir?
    Orta vadeli bonolarda karışık bir seyir vardı. Uzun vadeli bonolar daha belirgin bir şekilde yükselişteydiler.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hisse fon düşünmüyor, ya da düşünseniz de paranızın bir kısmını sabit getiride değerlendiriyorsanız bu fonu alabilirsiniz. keşke o an satıp para piyasası fonuna geçmeseydiniz. bu fonlarda öngörülebilirlik sıkıntısı var. uzun vadede kesinlikle güzel. gpg'den de güzel gidiyor. ama bazan bir hafta on gün saçma sapan eksiler yazıyor. sonra da ummadık zamanda hızlı yükselişler oluyor. işin özeti kısa vadede karışık, ama en az bir ay ve üzeri tutacaksanız şu aralar iyi gidiyor diyebilirim.
    Kira sertifikaları fonlarının getirileri kira sertifikaları piyasası'nda oluşan fiyat hareketlerine göre oluşuyor. Sığ olan bu piyasayı hiç izlemeden sertifikaların fiyatlarını bilmeden bu fonlara yatırım yapmak ezbere iş yapmaya benziyor. Fon getirileri hiçbir zaman saçma sapan olmuyor sertifika piyasası'nda oluşan fiyatlamaların birebir yansıması oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Kira sertifikaları fonlarının getirileri kira sertifikaları piyasası'nda oluşan fiyat hareketlerine göre oluşuyor. Sığ olan bu piyasayı hiç izlemeden sertifikaların fiyatlarını bilmeden bu fonlara yatırım yapmak ezbere iş yapmaya benziyor. Fon getirileri hiçbir zaman saçma sapan olmuyor sertifika piyasası'nda oluşan fiyatlamaların birebir yansıması oluyor.
    saçma sapandan kastım, tahvillerdeki gibi öngörülebilir olmaması, piyasanın sıpğ olmasından dolayı faiz düşüşlerinde normalde iyi getirmesi gerekirken umulmadık şekilde kötü getiriler, bazan da faiz yükselişlerinde kötü getiri olması gerekirken güzel getiriler olabiliyor. sonuçta illa ki kendi piyasasını takip ediyor ama bunu bizler göremiyoruz. sığ piyasada da tahvillerle paralel olmayan getiriler oluyor ve bu durum da öngörülemez ve benim tabirimle saçma sapan bir durum oluyor. üç kuruşluk sertifika getirisi için de matriks satın alamayacağımıza göre ancak uzun vade için tutulabileceğini düşünüyorum. kısa vadede ne olacağını bilemiyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    satış yemesi demek tahvillerde alıcı talebinden çok satıcı talebi olduğu ve faiz oranlarının yükseldiği haliyle birim değerlerinin düştüğü anlamına geliyor.
    Tesekkurler bilgi icin

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Uzun vadeli tahvil içeren HTT (-) %0.05
    Orta vadeli tahvil içeren HST (+) %0.06

7. tzv 13,43 mkk

8.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    tzv 13,43 mkk
    tzv mk 13.43
    tzl mk 13.43
    kvba nın ppf ler kadar ancak getirebileceğini tahmin etmiştim tıpatıp aynı oran çıktı.
    ama zpk mk 15.89 çıktı ,matriks olmayınca tahmin etmek zar atmaktan farksız oluyor, bunu kaçırmış oldum.

Sayfa 168/1000 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •