Twitter da herkes küsmüş yahu
Dünya yansın artık umrumda değil modundalar.. Malatya da mesela deprem olmuş. Yorumlara baktım artik herkes Kader diyor.. Adıyaman da depremzede çadırları yanmış Kızılaydan satın alsınlar diyorlar..
Eyvah Eyvah..
AKP lilerde de kazandik ama bu enkazi nasıl kaldiricaz endişesi..
Travmaya girdik ülkece..
Uzun vadede bu "kuskutuplasma" doğurur...
Ama haklı degil mi insanlar? Ben şahsen seçimden bir gün önce babala TV'nin deprem özel yayınını izledim YouTube'da ağlaya ağlaya. Kendi kendime ölen insanların hesaplarını soracağız dedim. Seçim sonuçlarını görünce dumur oldum. Biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz. Başından beri kader deyip işin içinden çıksaymisiz keşke.
Burada yardım toplama merkezinde çocukların gönderdikleri oyuncaklar hala gözümün önünde. Eğri büğrü çocuk yazısıyla "mutlu olmanızı istiyorum" yazmışlardı.
Meğer milletin iradesi buymuş... Bize de eyvallah demek düşer.
Kader
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Valla Ben Kemal Kilicdaroglunda tek bir hata goremedim.. Mükemmel bir devlet adamı profili çizdi.. Asla suçlamiyorum.. Bizler değerlendiremedik firsati..
Halk seçmedi..
Çabaları, cesareti, fedakarlığı, sevgi ve umut dolu kalbi icin Allah razi olsun kendisinden.![]()
2.turda yine oyumu vereceğim..![]()
Ben mitinge katılacağım dediğimde siz hatta kizmistiniz deprem unutuldu diye.. Kimse depremzedeleri önemsemiyor demiştiniz..
Ben de size hayat devam ediyor ağlamak çözüm değil demiştim..
Bunu deprem bölgesinde yaşayanlar idrak etmiş bizler edememişiz demek ki
Hayat devam ediyor.. Gidip oylarını kullanmışlar.. Kutlamalarını da yapıyorlar.. Artık hepimize ders olur.. Kimse için çok üzülmeye değmez.. Herkes başına geleni yaşar..
En azından kimseye toplumsal baskı uygulanmaz bu saatten sonra. Birinin başına kötü birsey geldiğinde kendi yasantimiz icinde mutlu olduğumuz için yargilanmayiz..
Annem yan komşunun kardeşi vefat etti diye haftalarca evde müzik dinletmedi bize...
Ama bizden biri vefat ettiğinde kimsenin umurunda olmadı..
Hayat devam ediyor. Nokta![]()
Forumda da bir kere Kont 666 kızmıştı bana.. Rusya Ukrayna savaşı var sen burda müzikli paylaşımlar yapıyorsun demişti..
Ona da anlatmıştım aynı şeyleri..![]()
Depremde biz insanı gorevimizi yaptık. Vicdanınız rahat.. Bundan sonrası devletin gorevi
Bizzat yardım isteyen olursa ve gücüm yeterse her zaman da hazırım..
Yer İmleri