Sayfa 168/378 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 3024 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop LXVI

- Moodys not artışını analiz edecek olursak 1. Beklenti anketinde sadece Citi not artışı beklediğini söylemiş yani genel beklentinin dışında bir gelişme yaşanmış oluyor. 2. Fitch değerlendirmesi ise genel beklentiyle aynı doğrultuda. 3. Her iki kurumun açıklamaları ise piyasamızda konuşulan konular.
    - Oovvlum, analizin hani TEK? Ben göremedim de.
    - Yine de bir çabası var Mert abi, kızma. Kapasitesini zorlamış. Aferin TEK!

Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Brent 60-61 USD de soluğu alır mı acaba?
    Teknik görünümde 69 seviyesi kuvvetli bir direnç noktası olarak görünüyor.
    69’u yukarı kırıp bu seviyeyi destek yaparsa 131’e kadar yükseliş potansiyeli var gibi duruyor.
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=Evy9...el=BloombergHT Bulut benim için en büyük incider buydu.

Ben citi ya da deutche analistlerinin lafıyla pozisyon almam. Koyduğun citi analizini bana bir abim o akşam WP den attı altına da yazmış ; Bunlarda senin gibi kafayı sıyırmış dedi.Benimle kafa buldu. Ekstra da pozisyon almadı.Eski kurttur. Hatta çevremdekilerin çoğu not falan artmaz malı millete çakacaklar diye yorumladı. Hiç kimse inanmadı. Ben ondan demiştim yani. Yoksa katılmasamda senin görüşüne saygım var.
    Hakan Aranın demesine gerek yok piyasaya çık kime sorarsan bu ay faiz indirimi için 250-500 baz arasında bir indirim muhabbeti vardı , herşey düzgün gittiği içinmi hayır piyasanın gazı alınması ve nefes vermek için 1 temmuzda bende pozisyon aldım teknik bakışıma ve kendi seneryoma göre spotta buradada alımları paylaştım sildim ipnelik dönmesin diye .Gelelim son haftaya burası badem spor için paket program faiz indirimi ve not artırımı arada 1 gün oynuyor dön 1 temmuza bu piyasayı yapanlar böyle ilerledi zaten bak tatilde olmamız ,piyasanın sığ olması daha çok karşılıklı makina işlemi vs hepsi paketin içinde moodys yaptığı artırım TEKNİK bir hareket aç derecelendirme tablosunu görürsün ben paylaştım sabah cıtının geçen hafta yaptığı yorumdan sonra risk alan öyle girdi zaten haftaya ben 18 den sonra sabah 1 graf paylaştım bir kısmıda fiyatlara girdi cıtının bir bildiği var diyerek INSIDER üzerinden bir ara modaydı reutersa konuşan yetkili diyerek haber uçurma şimdi bu kurumlar üzerinden dönüyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Selim Kotil
    @selimkotil34
    ·
    3s
    Haziran Ayında 275 Milyar faiz ödemesi yaptık .
    Buna rağmen İç Borç 300 Milyar daha arttı
    Topladığımız vergi ise 910 Milyar.
    Yani günde ortalama borcumuz 20 Milyar artıyor.
    Bunun ne manaya geldiğini biliyor muyuz?

bu rakam doğruysa birşey konuşmaya gerek yok
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Türkiye büyüyor, THYAO yüksekten uçuyor.

Yolcu rekoru kırmış.
    .
    https://x.com/BilalEksiTHY/status/19...jBB90rxig&s=19
    .
    .
    Türkiye kime doğru büyüyor. Yada bana doğru başka bi tarafı büyüyorken birilerine başka tarafları büyüyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Selim Kotil
    @selimkotil34
    ·
    3s
    Haziran Ayında 275 Milyar faiz ödemesi yaptık .
    Buna rağmen İç Borç 300 Milyar daha arttı
    Topladığımız vergi ise 910 Milyar.
    Yani günde ortalama borcumuz 20 Milyar artıyor.
    Bunun ne manaya geldiğini biliyor muyuz?

bu rakam doğruysa birşey konuşmaya gerek yok
    Hah bana doğru büyüyen tarafını buldum
    Skor puanım bile 1880 den 1815 e inmiş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Türkiye kime doğru büyüyor. Yada bana doğru başka bi tarafı büyüyorken birilerine başka tarafları büyüyor
    THY'den milyarlık zarar
    THY, 2025 yılı ilk çeyrek bilançosunu açıkladı. THY, yılın ilk 3 aylık bölümünde 1 milyar 818 milyon TL zarar etti.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hah bana doğru büyüyen tarafını buldum
    Skor puanım bile 1880 den 1815 e inmiş
    millet hala moodyys havasında yok not artırmış yav kimse bakmıyormu not skalasında nerdeyiz ülkede en güzel satılan şey kendi kendimizi gazlama formasyonu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 168/378 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •