Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.
https://www.youtube.com/watch?v=Evy9...el=BloombergHT Bulut benim için en büyük incider buydu.
Ben citi ya da deutche analistlerinin lafıyla pozisyon almam. Koyduğun citi analizini bana bir abim o akşam WP den attı altına da yazmış ; Bunlarda senin gibi kafayı sıyırmış dedi.Benimle kafa buldu. Ekstra da pozisyon almadı.Eski kurttur. Hatta çevremdekilerin çoğu not falan artmaz malı millete çakacaklar diye yorumladı. Hiç kimse inanmadı. Ben ondan demiştim yani. Yoksa katılmasamda senin görüşüne saygım var.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Brent 60-61 USD de soluğu alır mı acaba?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri