Sayfa 169/232 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: XU100'de Anatrendler

1. Türkoğlu demişimki kitabi olmasına da uğraşmıyorum. Birde bu gibi normalin dışı durumlar da kapanışa dikkat edediyorum demişim.kapanış 1 in çok üstünde. gün içi dalıp çıkış söz konusu. dedim ya her yiyidin yoğurt yiyişi farklıdır. Sonuç ew kuralları insanın kendi koyduğu kurallar. şimdi bu kitabi kurallara göre çöp ama bende insanım benim görüşüme görede olağan üstü hallerde çöp değil. bu kural yok hükmünde. Birde şöyle bir bilgi var . Ew nin ilk 5 dalgasının ilk dalgasında 4 1 ci dalgayı örtebilir. bizim burda ki son ana çıkış 5 i oluşturan 1 ci dalga değil mi? evet 1 ci dalga , eee ne deniliyor. 5 dalga çıkışı oluşturan ilk 1 ci dalga nın 4 üncü dalgası 1 i örtebilir. şimdi 4 örttü mü örttü. (kapanış olarak değil, en düşük olarak.) bu bilgiye görede geçerli bir durum. Biraz düşünelim. değilmi yaa..

2. gelelim sayımı güncelleme işine aynen devam. sayım değişmedi. alt dalga İ henüz iv tarafından da delinmedi.siyah v dolayısı ile pembe 3 için çıkacağız.

Garipce34 Guest

Bakalım ne olacak

Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by emirler Yazıyı Oku
    gelelim sayımı güncelleme işine aynen devam. sayım değişmedi. alt dalga İ henüz iv tarafından da delinmedi.siyah v dolayısı ile pembe 3 için çıkacağız.
    iv nerdeyse tamamını geri almış..4. dlg lar bu kadar geri alır mı emirler abeyy..saygılar.
    *** COMANDANTE ***

5.  Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    Süreç devam ediyor. Tarihsel trend desteğinden giderek uzaklaşıyoruz. Dalga sayımları oldukça sarih. Şu an C/3 devam ediyor. Ayı piyasasının Temmuz ayında bitmesini bekliyorum. Aşağıda herhangi bir destek yok. O yüzden ara tepkilerin nerede gerçekleşeceğini kimse bilemez ama ekonomideki kötü gidişi durdurmak için alınacak tedbirler birkaç günlük sert yukarı hareketlere neden olabilir. Bunlar da düzeltmelerin bahanesi olur.
    Arjantin seviyesine düşeceğimizi sanmıyorum. Ama 3-4 yıl sonra Arjantinden daha beter olacağız. Önümüzdeki 1-2 yıl cılız bir boğa piyasasına gireceğiz gibi görünüyor.
    DEVİR hocanın topigine ugradik ama hala yorum yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bist100 124.000 zirvesi bir genişleyen yassı (expanding flat) veya hızlı yassının (running flat) B veya X dalgası sanki...şu anki düşüşte bir C veya Y... hızlı yassı ise 83.535 altına düşmeden yukarı yeni zirveye gider...yok genişleyen yassı ise 83.535 altına ineriz...

başka bir kalıpsa onu da yaşayarak görürüz ömrümüz yeterse...

kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi değildir!

7. Sonlanan diyagonal, sonlanan borsalara dönüyor, 1929 grand süper cyclen erken geldi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    141
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bist100 124.000 zirvesi bir genişleyen yassı (expanding flat) veya hızlı yassının (running flat) B veya X dalgası sanki...şu anki düşüşte bir C veya Y... hızlı yassı ise 83.535 altına düşmeden yukarı yeni zirveye gider...yok genişleyen yassı ise 83.535 altına ineriz...

başka bir kalıpsa onu da yaşayarak görürüz ömrümüz yeterse...

kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi değildir!
    yapının hızlılığı aşikar.tekrar zirve yapacaksa 93-90000 arasından(ve ya daha erken) dönmeli. EW sayımları karıştı.buradan yeni kalıp bile çıkar

Sayfa 169/232 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •