-
Gerçi koşullu şartı oluşturanlardan da bi numara göremedik.
Alark ve Tuprs şartlı bekliyo mesela
-
bitcoin ne düşmüş öyle ya, cuma 65 idi, abd datası sonrası 63 binlere düşmüş, hafta sonu piyasalar kapalıylen yüzde 10 daha düşmüş nerdeyse şu an 58200.. nasdaks endeksiyle korelasyonu yüksek derler btc için.. nasdaks takip eden japon nikkei yine kan banyosu olur gibi, zaten aslında ilk tetiği çeken usd/jpy oldu, yen shortlar patlayınca her tür piyasada poz kapatmaya leverage azaltmaya zorlandı hedge fonlar çünkü yen çok düşük faizli olduğu içn bir numaralı fonlama kaynağı spekülasyon yapanlar için, nasdaks magnificient7 darmadağın oldu, big tech patladı.. warren buffett da kap yolladı, portföyün %40+ kısmı olan apple hisselerinin yarıdan fazlasını satmış meğer ihtiyar kurt..
ağustos fırtına gibi başladı, üstelik bu- piyasaların daha savaş çıkmamış hali.. bi de savaş çıkabilir, daha doğrusu yarın sabaha çıkmış mı olur, haftaya mı kalır o belli değil. hem hamaney, hem nasrallah, hem yemenli melik intikam sözü verdiler simültane..
-
bir borsa spekülatörünün anıları" mı ne, o kitaptan hatırlıyorum, eleman bi tahtaya mı girmeye karar verdi, önce 4 ayrı kuruma ellişer bin lot satış yolluyo, açığa satış, aracı kurum dağılımına göre satıcılı gözüken tahtada dökülen dökülüyo, sonra almaya başlıyo -al allah al, malı öyle topluyo.. binaenaleyh, sen palaysan, bi yöne gideceksen, ilk hareketin tersi yönde olmalı, pozda olanları test etmek için, kimler dökülüyo görmek için.. 1.aug öyle bi gündü, shortları test ederek başladılar, iyi tarih çünkü vade kapanmış dün, zorlama kapanışlar ve 3 günlük faiz baskısı vs
yukarı gapli açılış, üstüne +150 puan daha koy- 12270 buraya kadar ters manyel, short skuiz.. sonra yedirebildiği kadar yedirerek bitirdi seansı, kritik 12200 altında bitirdi benim stop çalıştı.. cuma zaten -200 gap sonrası da ver allah ver, konu kapandı.. cumaya kalanlar için, yani eksi gap yakalanan longçu için altın kuraldır, daha senetler açılmadan kapat pozisyonu, kes kolu
durum çok çirkin, yarın sabaha kadar direniş ekseni henüz cevap vermemiş olsun, fazla bi şey değişmez ki, tüyler diken diken.. hatta çin yada japonya piyasalar destek atan bi açıklama yapsın, farketmez her yukarı kalkış satış fırsatı olarak kollanmalı, grafik falan bakmaya lüzum yok.. keşke yarın sabahtan 820-830 falan denese, altın fırsat short için.. ben de var biraz short, yukarı cüret ederse full short olurum
-
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Haftaya Kırmızı ile başladık bakalım nolcuuk
-
avrupa -3 başladı, bizimki abarttı, şimdi aracı kurumlar harıl harıl margin call aramaları yapıyordur longçulara
piyasayı çevirecek tek bi haber var- acil fed toplantısı
-
10681 ile günün dibi görülmüş olabilür Erol abi hatta ayın dibi bile görülmüş olabilür.
-
10685 den 13 dene lönk cetun atılmış
Bu günü not alalım
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri