Sayfa 169/1002 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Burada vatanını gerçekten sevenler ; yaşadıkları , gördükleri karşısında avaz avaz bağırmak istiyorlar. Kendi çaplarında uyarılar yapıyorlar. Ama nafile. Artık çok geç. Üsküdar çoktan geçildi. Sınırlar aşıldı. Şu saatten sonra bırakın sesini çıkarmayı göz- kaş oynatana bile tahammül yok. nasıl bir kin, nasıl bir bilenmeyse artık.

Ben şahsen bireysel çok çaba sarfettim, en yakınlarımla bile saatlerce öncesi- sırasında-sonrasında diye animasyonlarla anlatarak mücadele ettim. Sonunda pes ettim. Hani fetöcülerin parmaklarına takılan zikirmatikler vardır sadece ona odaklanırlar dünya yansa ilgilenmezler ya aynen öyle olmuşlar.

Yazacak yüzlerce örnek var ama sonuç değişmeyeceğinden kalbimi korumak adına artık haber de seyretmiyorum, gazete de okumuyorum. Sizler de hayat kalitenizi korumak adına biraz bencillik yapın derim. Sağlıcakla...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    buzluğa atılıyor mu bakla hiç denemedim
    Biz atıyoruz. Kilitli buzdolabı poşetine koyarak.
    Sonrasında afiyetle yedik.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burada vatanını gerçekten sevenler ; yaşadıkları , gördükleri karşısında avaz avaz bağırmak istiyorlar. Kendi çaplarında uyarılar yapıyorlar. Ama nafile. Artık çok geç. Üsküdar çoktan geçildi. Sınırlar aşıldı. Şu saatten sonra bırakın sesini çıkarmayı göz- kaş oynatana bile tahammül yok. nasıl bir kin, nasıl bir bilenmeyse artık.

Ben şahsen bireysel çok çaba sarfettim, en yakınlarımla bile saatlerce öncesi- sırasında-sonrasında diye animasyonlarla anlatarak mücadele ettim. Sonunda pes ettim. Hani fetöcülerin parmaklarına takılan zikirmatikler vardır sadece ona odaklanırlar dünya yansa ilgilenmezler ya aynen öyle olmuşlar.

Yazacak yüzlerce örnek var ama sonuç değişmeyeceğinden kalbimi korumak adına artık haber de seyretmiyorum, gazete de okumuyorum. Sizler de hayat kalitenizi korumak adına biraz bencillik yapın derim. Sağlıcakla...
    bakla işine el at
    salça yap turşu kur
    melemen yap boş ver gerisini
    seneye bunları yapacak parayı bulamayan adamlar düşünsün
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bakla işine el at
    salça yap turşu kur
    melemen yap boş ver gerisini
    seneye bunları yapacak parayı bulamayan adamlar düşünsün
    sorunun büyüğü parayı bulamamak değil
    para olduğu halde mala ulaşamamaktır, hele ki bu mal yiyecek olursa...

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burada vatanını gerçekten sevenler ; yaşadıkları , gördükleri karşısında avaz avaz bağırmak istiyorlar. Kendi çaplarında uyarılar yapıyorlar. Ama nafile. Artık çok geç. Üsküdar çoktan geçildi. Sınırlar aşıldı. Şu saatten sonra bırakın sesini çıkarmayı göz- kaş oynatana bile tahammül yok. nasıl bir kin, nasıl bir bilenmeyse artık.

https://youtu.be/4bEBALeiDk0?t=484

Ben asıl Canan Karatay'ı merak ediyorum yahu, coronadan önce 7/24 her kanalda basurdan , obeziteye, yürekten dalağa , ota moka her derde reçete dağıtmayı görev edinen bir büyük düşünürümüzdü. Nasıl olduda bu corona döneminde suskun kaldı ekranları boş bıraktı hayretler içindeyiz. Hayatından şüphe etmeye başladım ciddi anlamda. Üşüyoruz reis özletme kendini

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Videodaki Amerikalı doktor hanımın dediği doğru mudur acaba covid ve aşı hakkında? Son zamanlarda bu tür videolara çok rastlar oldum internette...

https://twitter.com/gkycyildiz/statu...97445799198720

7.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Ben asıl Canan Karatay'ı merak ediyorum yahu, coronadan önce 7/24 her kanalda basurdan , obeziteye, yürekten dalağa , ota moka her derde reçete dağıtmayı görev edinen bir büyük düşünürümüzdü. Nasıl olduda bu corona döneminde suskun kaldı ekranları boş bıraktı hayretler içindeyiz. Hayatından şüphe etmeye başladım ciddi anlamda. Üşüyoruz reis özletme kendini
    Evet Karatay bı de korona olmuşsa satisi sıfır olur

Ben de canan Karatay in neden 50 000 dolar parayı bankadan çekip gidip parka bıraktığını anlamadım bi türlü cevap da bulamadım cevap bulmadigim hicbirseyi olduğu gibi kabul etmeme huyum var" yaw kurcalama işte dolandirmislar garibi" bana yetmiyor yani ben yemiyorum yiyene afiyet şeker olsun

Bu da geçmişten haber

"şüpheliler Canan Karatay'a bankadan çektirdikleri 50 bin dolar ve 10 bin lirayı iki ayrı parkta bıraktırdı. Bu sırada Urfa ve Adana'da yapılan teknik takip sonucu dolandırılan parayı almaya gelen kuryeyi takip eden polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek şüphelilerden şikayetçi olan Canan Karatay, "Nasıl dolandırıldım anlayamadım. İnsanı telefonda adeta hipnotize ediyorlar. Ne derlerse yapıyorsunuz. Devletle birlikte gizli bir operasyonun içinde olmakta beni heyecanlandırdı" dedi."

Heyecanlanmis teyze .

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Canan karatayın önerdiği beslenme şeklinin daha bilimsel halini Natasha Campbell GAPs diyeti şeklinde yayınlamış özellikle nörolojik rahatsızlıklar için önermiştir....Ablamda işin içine biraz magazin biraz reklam biraz bilgi ile kendi eserlerini pazarlıyor....

Tamam kemik suyu , fermante gıdalar tüketmek ,şeker beyaz un ve katkı maddeligıdalardan uzak durmak tamam da çalışan insanların bu pratikte yaşamaları oldukça zor , ayrıca bazı hastalıklar şeker kalp vb gibi bu tarz beslenme adamı direk mezara götürebilir...

Neyse iyi ki corona içinde işe yarar dememiş....

Video da ki doktor endişelerini dile getirmiş modifiye DNA ve mRNA aşılara vücut nasıl tepki vereceğini bilmiyorum demiş...Doğru diyorda corona akciğeri kitleyip insanı öldümesinden daha iyi değil mi?

Sayfa 169/1002 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •