Sayfa 169/1003 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop XLII

1. borsaya düşerken alıcı çekilmez yükselirken çekilir
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hisse için orta vade elbette çok ucuzuz..Ama burası VİOB...kaldıraçlı piyasa öyle 20.000 puan ters ile bu iş olmaz.Bu bir yöntem değildir.

Demek istediğim bu..Ha..tek kontratlık kademeli poz. alınıyorsa bir şey demem..Ama 2 kaldıraç ile bile ağır kan kaybı var.

1 milyonum olsun...toplam 10 kontrat poz. alayım ve 10 kademeli alışta 1 er kontrat poz. alayım...

Bu viob değildir...sürekli long-short dersem ALGI OLUR.
    Çok önemli bir nokta, ilk sayfaya sabitlense olur.

Hep short short diyenler, bir hisse tavan yapınca da iyi kazandık yazıyorlar. Endeks short ama hissede daha fazla long, short algısı pompalıyor ya da tam tersi

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Alıcı yok diye k.çımı yırtıyorum aylardır..Ereğli'de sağlam alıcı buldu %20 düşürdü başka kağıtta bunu yapması söz konusu bile değil.
    Dİğerlerinde ise boş kademelere alıyor satıyor 3-5 kademe tokatlıyorlar o kadar yani..
    Yabancı olmadan büyük kağıtlar hacimli kalkamaz.
    Alıcı gelmesi için sağlam fışkırtması lazım, Ereğli 6 liradan 35 liraya kadar fışkırttığı için alıcısı bol olur, bugün bile harıl harıl ereğli alıyorlar, hacimde 2.sırada
    Hamdım Piştim Yandım

4. Mesela thy hacimde 1.sırada
    O da 15 tl den 50 tl ye kadar fışkırttığı için alıcısı bol
    Millet kapışıyor
    Hamdım Piştim Yandım

5. Hacim yok Bozkurt hacim..Geçen hafta Ereğli hacmi ortalama 3 milyar tl günlük, şu an daha 900..
    Bankalar hele bugün 300-500 arası öğlen kademe koydum Garan'a..20 yıldır Garan'ı izlerim bugünkü gibi her kademesinde 20'şer bin lot olan Garan görmemiştim.

6.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Dax buradan (12.944) döner.

Longçular biraz nefes alabilecek gibi.
    Dax tam o noktadan döndü ama bilin bakalım hangi borsa daha dönemedi

7. 1 senedır ky ye bayagı bı mal kıtlemısler dun haber vardı bloombergte..yanlıs olmasın 90 mly r gıbı crıptoda kıtledıler...tum spotcular aglıo krıpto ısı de bıttı bana gore o guzel al sat pıyasası olur...bızde malı devret adam lazım o adam yok...yabancı gelmeden 128..1.70 dolar arası gıder gelır ...eskıden boyle bı habere yuzde 3 zabah gabı yerlestırırdı ...demekkkı bı sıkıntı var hayrola
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Akşam da Biden'la anlaşıp kucaklasırsak %5 te öyle çakarlar endekse

Sayfa 169/1003 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •