ITO Ocak enflasyonu
% 5.16 aboovv.
Olan Tuik çalışanlarına ;
İşi gücü birak tüm hafta sonu mesai yap.
Saraydan gelen rakamı uydurmaya çalış.
Dipsik Dipsik alın size Dipsikiiin tüm özeti
adam borsacıymış borsada para kazanmak için bu dipsiki geliştirmiş
10.000$ bulmuş, nasıl bulmuşsa![]()
geliştirdiği algoritmanın içine yem olarak bu 10k $ ı koymuş ve tam olarak 8 milyar$ olmuş
8 milyar$ ın 6 milyonunu feda ederek dipsiki geliştirmiş
şu an 8 milyar$ 60 milyar $ olmuş (10 günde )
1 seneye kalmaz 600 milyar olursa şaşırmam
tutarsa 10k $ 1 trilyon $ olursa çok komik olur
O değilde trump bir ara 500 milyar $ fon vereceğim, AI yi geliştirin demişti bir ara
Büyük ihtimal bu AI geliştirenler avcunu yalayacaktır, 5$ önlerine atar, alın bunla idare edin der gibi
açlık ve yokluk ve borsada kazanama hırsı ile deneyimli insanları değil okulu yeni bitirmiş hiç deneyimi olmayan aç zeki Z kuşağını sadece işe almış, deneyimsiz gençler oturup dipsiki geliştirmiş
Patronlar yeni üniversite bitirmiş Z kuşağını bırak işe almayı kapıdan içeri almazlar
merak eden var ise dipsikin tüm hayat hikayesi bu![]()
Yaw bilader, sen bunun polifenollüsünü alın siz bu işleri bilmezsiniz polifenol yok memlekette deyerek aylarca beynimizi...... Tin şimdi sorgusuz almaya çalışıyorsun.
Hem sanane buradaki fiyattan sen Miami Dolar General a falan git orada bak.
Açık etmek üzeresin location, avenue, falan
Buradakilere bakma bunlar zeytinyağı buldum bi de polifenollüsünü mü arayacam deyip sabah 6 da sıraya girerler
Buradakiler derken zırraat pangasında sıraya girenleri dedim şimdi bi de cevapla uğraşmayayım![]()
kara cahilin biri tutturmuştu yılbaşında faizde stopaj artışı olacak diye
mtv'ler ödenmeden stopaj artmaz demiştik, ödemeyen varsa sizin için stopajı değişmeyen ürünler hala mevcut..
Bu ayki tüik enflasyonu beklentiniz nedir. Ben 3.31 diyorum. İTO aylık 5.16 demiş. Enag da yüzde 5 der gibime geliyor.
Filtrelenmemis zeytinyaginin tadi kokusu daha yogunmus ama zaman ilerledikce icindeki zeytin parcalari fermentasyona ugradigi icin zeytinyaginin kalitesini dusuruyormus yani polifenolda dusuyormus. Hizli tuketilecekse iyi ama beklemeye gelmezmis.
https://www.ozkoyum.com/blog/filtrel...vg2JKxa2-f1EA6
Bu arada 5 litre fiyati 1880 TL yani litresi 10 dolar e bizim Amerikada da aynisi ayni fiyat. Sasirdikmi hayir
Yer İmleri