Sayfa 169/709 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 5667 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gamet, sana tavsiyem; Bilmediğin zeytinyağını alma ve yeme. Sana tağşiş ürününü kitlerler anlanasın bile.
    Son tenekeyi tükettikten sonra aaaa bu tağşiş ürünmüş bunu anlamadım diye ortada dolanıp durursun.
    Misal Ayvalık’ta benim aldığım bir zeytinyağı markası var. Erken hasat ürününü alıyorum. Fiyatı biraz yüksek. Ama damak zevkimize uygun. Kaliteli de.
    ABD’ye kargo ile gönderim yapmıyorlar.
    Keçiören’e gönderirler ama.
    Filtrelenmemis soğuk sikim mi?

Litresi kaç para?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Litresi kaç para?
    Soğuk sıkım olduğunu nereden bileceksinki,o kadar tanıdığım yağcı vardı zamanında akdeniz ve egede,herbiri ayrı telden okuyordu,genellikle markalı ürünlerde pek hile olmaz,bimin sızması bile dolapta donuyor,sadece kokusunda sorun var,en iyi sısma ilk hasattır.

3. ITO Ocak enflasyonu
    % 5.16 aboovv.
    Olan Tuik çalışanlarına ;
    İşi gücü birak tüm hafta sonu mesai yap.
    Saraydan gelen rakamı uydurmaya çalış.

4. Dipsik Dipsik alın size Dipsikiiin tüm özeti
    adam borsacıymış borsada para kazanmak için bu dipsiki geliştirmiş
    10.000$ bulmuş, nasıl bulmuşsa
    geliştirdiği algoritmanın içine yem olarak bu 10k $ ı koymuş ve tam olarak 8 milyar$ olmuş
    8 milyar$ ın 6 milyonunu feda ederek dipsiki geliştirmiş
    şu an 8 milyar$ 60 milyar $ olmuş (10 günde )
    1 seneye kalmaz 600 milyar olursa şaşırmam
    tutarsa 10k $ 1 trilyon $ olursa çok komik olur
    O değilde trump bir ara 500 milyar $ fon vereceğim, AI yi geliştirin demişti bir ara
    Büyük ihtimal bu AI geliştirenler avcunu yalayacaktır, 5$ önlerine atar, alın bunla idare edin der gibi
    açlık ve yokluk ve borsada kazanama hırsı ile deneyimli insanları değil okulu yeni bitirmiş hiç deneyimi olmayan aç zeki Z kuşağını sadece işe almış, deneyimsiz gençler oturup dipsiki geliştirmiş
    Patronlar yeni üniversite bitirmiş Z kuşağını bırak işe almayı kapıdan içeri almazlar
    merak eden var ise dipsikin tüm hayat hikayesi bu

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Litresi kaç para?
    Yaw bilader, sen bunun polifenollüsünü alın siz bu işleri bilmezsiniz polifenol yok memlekette deyerek aylarca beynimizi...... Tin şimdi sorgusuz almaya çalışıyorsun.

Hem sanane buradaki fiyattan sen Miami Dolar General a falan git orada bak.

Açık etmek üzeresin location, avenue, falan

Buradakilere bakma bunlar zeytinyağı buldum bi de polifenollüsünü mü arayacam deyip sabah 6 da sıraya girerler

Buradakiler derken zırraat pangasında sıraya girenleri dedim şimdi bi de cevapla uğraşmayayım

6. kara cahilin biri tutturmuştu yılbaşında faizde stopaj artışı olacak diye

mtv'ler ödenmeden stopaj artmaz demiştik, ödemeyen varsa sizin için stopajı değişmeyen ürünler hala mevcut..

7. Bu ayki tüik enflasyonu beklentiniz nedir. Ben 3.31 diyorum. İTO aylık 5.16 demiş. Enag da yüzde 5 der gibime geliyor.

8. Filtrelenmemis zeytinyaginin tadi kokusu daha yogunmus ama zaman ilerledikce icindeki zeytin parcalari fermentasyona ugradigi icin zeytinyaginin kalitesini dusuruyormus yani polifenolda dusuyormus. Hizli tuketilecekse iyi ama beklemeye gelmezmis.

https://www.ozkoyum.com/blog/filtrel...vg2JKxa2-f1EA6

Bu arada 5 litre fiyati 1880 TL yani litresi 10 dolar e bizim Amerikada da aynisi ayni fiyat. Sasirdikmi hayir

Sayfa 169/709 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •