Sayfa 169/614 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Cmbtn

Elinize sağlık. Birde 50 ve 200 günlük Hareketli ortalamalrı yapıştırırmısınız. Bakalım yaklaşmışmı

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

2. Açıklamalar

Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Walter Montevecchi kişisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Paolo Luca Bossi seçilmiştir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekillliği görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Stefano Pantaleo seçilmişlerdir.

Şirketin yönetim kurulu başkanı istifa etmiş ve yeni başkan seçilmiş. Umarım yeni başkan ve yönetimle yönetim anlayışı da değişir ve yeni hamleler gelir ki ben öyle olacağı kanaatindeyim. Asla YTD .

3. Bu yeni bir dönemin başlaması demek, olumu yada olumsuz onu görcez.

4.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Cmbtn

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

Sağolasın kardeşim uzun bir aradan sonra cmbtn borsaya dönüş yaptım sermayesi az olan şirketlerin hisseleri bana hep cazip gelmiştir.2011de almıştım bu fiyatlardan yanlış hatırlamıyorsam 60 ları görmüştüm o tarihten beri 30 lu fiyatlarda gezindi durdu geçen haftalardaki 40 üzerine çıkmasıyla dikkatimi çekti.sanki hareket başlayacak gibi inşallah yanılmamda hep beraber kazanırız

5.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Açıklamalar

Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Walter Montevecchi kişisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Paolo Luca Bossi seçilmiştir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekillliği görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Stefano Pantaleo seçilmişlerdir.

Şirketin yönetim kurulu başkanı istifa etmiş ve yeni başkan seçilmiş. Umarım yeni başkan ve yönetimle yönetim anlayışı da değişir ve yeni hamleler gelir ki ben öyle olacağı kanaatindeyim. Asla YTD .
    Kişisel sebepler ne ola ki...

Geçmiş 5 yılın hesabını vermeden veya alınacak radikal kararlara imza atmadan...

Bu değişiklik şirket ve yönetime sinerji getirecektir..

Tüm değişikler böyledir aslında..Aralık ortasından itibaren değişim hissedilmeye başlanmıştı.
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

6. 40 üstünde oturursa çok iyi olacak, buradan yeni maliyetlenmelerden sonra yeni hedefler gündeme gelir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Şu Cment de biraz çıkışa başlayıp desteklerse beton 44-45 leri tekrar deneyip üstüne de oturabilir.

8. Hacim nasıl acaba, tahtayı paylaşan olursa seviniriz.

Sayfa 169/614 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •