Originally Posted by
-Taha
Açıklamalar
Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Walter Montevecchi kişisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Paolo Luca Bossi seçilmiştir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayılı kararı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekillliği görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Stefano Pantaleo seçilmişlerdir.
Şirketin yönetim kurulu başkanı istifa etmiş ve yeni başkan seçilmiş. Umarım yeni başkan ve yönetimle yönetim anlayışı da değişir ve yeni hamleler gelir ki ben öyle olacağı kanaatindeyim. Asla YTD .
Kişisel sebepler ne ola ki...
Geçmiş 5 yılın hesabını vermeden veya alınacak radikal kararlara imza atmadan...
Bu değişiklik şirket ve yönetime sinerji getirecektir..
Tüm değişikler böyledir aslında..Aralık ortasından itibaren değişim hissedilmeye başlanmıştı.
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Yer İmleri