Altay tankı zinciri sol rulmanı kopmuş ondan düşmüştür. Tövbe tövbe....
Gyo bu arkadaşlar gyo...
Altay tankı zinciri sol rulmanı kopmuş ondan düşmüştür. Tövbe tövbe....
Gyo bu arkadaşlar gyo...
4,48 maliyetle alıp 4,71 maliyetle satış. 250 000 tl kar. Elindeki mal duruyor. Ne yapmaya çalışıyor? Kafayı yedirirler bunlar bize.
Bugünkü işlemlerde sanki o kadar lotu küçük yatırımcı aldı bırakın bu işleri beyler bence OYUN BÜYÜK,güzel haberlere gebe bu tahta.Grupun Maden sahası var biliyorsunuz geçen sene Milyar TL değerinde ALTIN rezervi var FNSS Altay Tankı bu olay burda bitmez çılgın Bilanço karını daha söylemiyorum bileeeee
Dostum hacim çok ama hacmi şişirmişler.takaslara bakarsan babalar al-sat yapmış.lot olarak 500 bin ekside ve bu lotu takaslarda KY nin aldığı ortaya çıkıyor.Altay tankı ise Nurol ile ilgili nugyoyu bağlamaz.maden sahası da öyle.Vakıfbank o kadar kar yapıyor,vakıfgyo etkileniyordu mu öyle düşün.tamamen yaptıkları iş sahası farklı.geriye bir bilanço kalıyor.9 aylıkta bilançoyu yediler,12 aylıkta da yedirmeyecekleri ne malum.bana göre nugyo habere bağımlı hareket eden hisse değil.bir Bakmışsın olumsuzluklara rağmen çıkar,bir bakarsın bir sürü olumlu gelişme olur buna rağmen mal yedirir.İzleyip göreceğiz.ytd
bunu kım yapmış spk'ya sıkayet edelim oyleyse.
bunu nasıl yapıyoruz, yanı spk'nın akbnk tan 2 gunde mal alıp mıllete yedirenlerı goruyor olması lazım.
yolu yordamı nedır ? her seferınde aynı seyı yapıyor herıf
valla oynatmaya az kaldı yuh artık ya yuh yuhhhhhhhh
nasıl satabılıyo abıler bunlar 1 gunde 1 mılyon lot ben yırmıbın satacam dıye bazen soruyorum bankaya
alıcı olmuyor gotum cıkıyo bazan bı kac bın satcam alcam dıye ya nasıl oluyo ya
delırcem
Yer İmleri