Sayfa 17/54 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 428 madde; 129 - 136 arası.

Konu: IZINV - Iz Yatirim Holding Anonim Şirketi

1. Teşvik haberi hayvancılık ve tarım sektöründe şeklinde bir haber olabilir mi bakacağız

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Teşvik haberi hayvancılık ve tarım sektöründe şeklinde bir haber olabilir mi bakacağız

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benimde oyle dusuncem oldu.riskli oldugu icin fazlq atlamadim kagida.dusdukce toplarim dusumcesiyindeyim

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadaşlar perşembe günü kapanışta yapılan hareket bürüt takasa girmesi için yapılan bilinçli ve kötü niyetli bir hareketti.
    Bununla alakalı bimerden şikayette bulunun lütfen.Daha önce EPDK dan aldıkları kendi enerjilerini üretme ve fazlasını satmak için aldıkları lisansın incelenmesini isteyin. Çünkü şirket hisseyi kötü amaçlı insanların elinde oyuncak olmasına göz yumuyor bu açıkça ortada. Biz iki arkadaş bimerden şikayeti yaptık lütfen sizlerde yapın şikayet ne kadar fazla olursa bu kötü niyetli insanlardan kurtulmamız o kadar hızlı olur.

4.  Alıntı Originally Posted by sas03 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar perşembe günü kapanışta yapılan hareket bürüt takasa girmesi için yapılan bilinçli ve kötü niyetli bir hareketti.
    Bununla alakalı bimerden şikayette bulunun lütfen.Daha önce EPDK dan aldıkları kendi enerjilerini üretme ve fazlasını satmak için aldıkları lisansın incelenmesini isteyin. Çünkü şirket hisseyi kötü amaçlı insanların elinde oyuncak olmasına göz yumuyor bu açıkça ortada. Biz iki arkadaş bimerden şikayeti yaptık lütfen sizlerde yapın şikayet ne kadar fazla olursa bu kötü niyetli insanlardan kurtulmamız o kadar hızlı olur.
    Bu kagitda nedir beklenti.bir yayla gibi olabilirmi?

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2011 yılında 2,75 den halka arz oldu 4-5 li rakamlardan maniplasyonla 9 lara gitti sonra patron spek voleyi vurdu geçti yıllardırda sürüncemede şirket sahipleri iyi niyetli olmadığı için ne yalya olur nede tarla bu hisse. benim maliyetim 4,2 ve inatla yıllardır 2100 lot bekliyorum ama her şirketi aradığımda lakayık piyasa düşer çıkar ceza alırlar gibi umursamaz cevaplar alıyorum.Ama arkadaşlarım 1-2 kağıtta bimerden başvyrulrının karşılığını aldılar.Bu epdk aldıkları lisansı iptal ettirebilirsek o lakayık umursamaz patronlara iyi bir ders verilebilir kanaatindeyim.

Alıntı Originally Posted by sas03 Yazıyı Oku
    2011 yılında 2,75 den halka arz oldu 4-5 li rakamlardan maniplasyonla 9 lara gitti sonra patron spek voleyi vurdu geçti yıllardırda sürüncemede şirket sahipleri iyi niyetli olmadığı için ne yalya olur nede tarla bu hisse. benim maliyetim 4,2 ve inatla yıllardır 2100 lot bekliyorum ama her şirketi aradığımda lakayık piyasa düşer çıkar ceza alırlar gibi umursamaz cevaplar alıyorum.Ama arkadaşlarım 1-2 kağıtta bimerden başvyrulrının karşılığını aldılar.Bu epdk aldıkları lisansı iptal ettirebilirsek o lakayık umursamaz patronlara iyi bir ders verilebilir kanaatindeyim.
    EPDK lisansını iptal ederlerse senin 2100 lot kurtulcak mı?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Nasıl şikayet ediliyor mesela şirket hakkında ne yazmamız gerekiyor

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Dostum ben o 10,000 tl yi unuttum bile ama bu kan emici speklerle işbirliği yapan patron da beleş enerji yi almak için ben borsada işlem gören bir şirketim halka açık bir şirketim diye başvurusunda belirtiyor. Devlete para vermesin halka açığım desin küçük yatırımcının soyulması zarar etmesi için her türlü dalevereye müsade etsin bizde kuzu kuzu kurtların bizi yemesine müsade edelim öylemi?. Senin maliyetin belliki düşük ses çıkartmıyorsun. 2011 de endeks 55,000 ken 2,75 halka arz fiyatı endeks 120,000 iztar en az 5 tl olması lazım sen diyorsunki 2,100 lot mu...

Sayfa 17/54 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •