grafikteki 2018 hazirandaki kriz Papaz Brunson krizi....
2019 hazirandaki kriz Türkiyeye S400 lerin gelmeye başlaması krizi..
5 dolar çok ekstrem bir ucuzluk hali...grafikte belli..
Hafif bir normalleşme halinde 7 doları her an görebilir.
7 dolar 94 lira...
yatırım tavsiyesi değildir.
Ne yazik ki sayın ahsen2.
Yatırımcıya kazandırmadıktan sonra sürekli hisse tutmak yerine endeks yükselen trentteykrn al , düşüşte sat yapmak da bir fikirdir. En azından lot arttırılabilinir.
Haa şimdi ama sattım hisse uçtu diyen çıkarsa da , emin olun öyle bir uçma olmaz bu tahtada . Sasa , hektaş vs gibi tahtalarda olabilir.( Bu arada yatırımcı dostudur bu 2 tahta ama bana göre şu an ilk alım için artık pahalıdır)
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şiir gibi işlemiş maaşallah grafiğe bakacak olursak
Son 2 yılda durdugunu görürüz.
Son 3 ay içinde de Turkiyede yüzde 50 lik büyük devaluasyon ve enflasyon gerçekleşti.
Bu enflasyonun fiyata yansimasını görmedik.
Mutlaka yansımalı
Buyuk bir firsat..önümüzde
Olasilik yüzde 99
.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Kesinlikle katılıyorum. Aralığın son günlerindeki iletimde de benzer şeyler söylemiştim. Hiçbir varlık, bu enflasyonist ortamda, sadece TR özelinde değil, Dünya genelinde de uzun süre ucuz kalmaz.
BIMAS özelinde de, neredeyse iki yıldır yatay trend var, ben bu süreci akümulasyon/ toplama evresi olarak değerlendiriyorum. Yani, ağlayıp sızlanmadan çok burada büyük bir potansiyel görüyorum. 2015 Ağustos Diesel skandalı sonrası DOAS, uzun süre süründüren SISE, ARCLK, TOASO, daha geçen Ağustos'ta 90TL civarı işlem gören TUPRS gibi örnekler önümüzde oldukça çok da umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.
Bir bakkalın içindeki ürünlerin hemen hepsinin fiyatı son 6 ayda min %100 artıp da, o bakkalın kendisinin fiyatının artış öncesi değerlerde uzun süre kalacağını beklemek pek de gerçekçi olmayacaktır. Zaten bakkalın sahibi de, bu gerçeği bildiği için, kendi şirketinin paylarını alıyor diğer hissedarlardan.
Tabii, şöyle bir durum da var, elbet bu tren bu duraktan kalkacak. Ancak, durağa saatler önce gelip bekleyenler için beklemek elbette daha sancılı geçecek/geçiyor. Trenin sesini duyup 10 dk önce gelenler de aynı trene binecek, ama bekleme sürecinde başka biryerlerde dolanıp kar etme şansları da olacak.
Selamlar, şirketin başarısından bahsetmek gereksiz. Sorun serbest piyasa ekonomisi ve hukukun üstünlüğü sorunu. Senin yıllara sair başarın, haksızlığı aşikar olan bir cezayla sifirlaniyorsa, kim hangi uzun vadeli yatırım öngörüsüne sahip olabilir.
Yer İmleri