Sayfa 17/1122 İlkİlk ... 7151617181927671175171017 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu merhaba twitterde şöhretin doruklarına ulaşmışsın senden bahsediyorlar. Arkadaş linkini atmıştı. Altmışından sonra ünlü oldun. Bu arada yazdıklarına katılıyorum. Bol kazançlar.
    Benim bir twitter hesabim yok.
    Herhalde kendi hesabi olmadan fenomen olan bir benim.
    Neyse bos ver o isleri Turhan.
    Biz burada dalgamiza bakalim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Asgarı ücret vasıfsız ve bir mesleği olmayan çalışanlar olmak üzere maaş da en alt seviyedir. Çalışan kişi nitelikli ve vasıflı olduğunda artı olarak aşgari ücretin üzerine eklenir. Yani bu insanlar aşgari ücretten yüksek maaş alır. İstisnalar olabilir.
    Malesef durum oyle degil bizde.
    Senin yazdigin gibi olmasi lazim ama oyle degil.
    Artik nufusun %80 i asgariye veya bir tik uzerine calisir oldu.
    Beyaz yaka ucretlerinden haberim var cocuklar yuzunden.
    Rezalet bir durum.
    Okuma daha iyi demek istiyorlar sanirim.
    Bademin birisi cikti dedi ya okumus kesimden oy alamiyoruz diye..

Syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    tl den dönenler için hiç olmadıkı zaten.. 12-14.5 farkını alayım.. tekrar 12 den devam edeyim.. bankaların önünde kuyruk oluşur
    dövizden dönenler ilk giriş kurundan hiç bozmadan devam edebiliyorlardı sanırım.. o değiştimi bilmiyorum..

arkadaşın dediği farklı zaten.. ben 12- 14.5 farkını almayayım.. 12 den uzasın diyor..

kkm gibi kuralları çok basit bir yatırım aracı şu forumda bile tam anlaşılamadı..

dolar bozup girenler içinde 12 den uzatayım olmaz .belki faizi almadan uzatılabilir ama faizini alıp o şekilde uzatmak mümkün değildir ..faizi almadan uzatmakta bir şeye fayda etmez ya bir dahaki 3 aya kur düşerse .hiç bir artısı olmaz bu hesabınn..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

hadi bakalım.
    devam mı ?
    tamam mı ?
    Enflasyon olan bir ulkede her seyin degeri sistigi gibi hisselerin de siser.
    Bunu 2 yildir yaziyorum.
    Sizi enflayondan koruyacak yegane enstruman calisan, ureten, satan, buyuyen, fiyatlama gucu olan, ihracat yapabilen, durust yonetilen sirketlerdir.
    Yani devam derim ben.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Asgarı ücret vasıfsız ve bir mesleği olmayan çalışanlar olmak üzere maaş da en alt seviyedir. Çalışan kişi nitelikli ve vasıflı olduğunda artı olarak aşgari ücretin üzerine eklenir. Yani bu insanlar aşgari ücretten yüksek maaş alır. İstisnalar olabilir.
    olması gereken öyle....
    uygulamada öyle mi ki....

dediğin gibi olsa, çalışanların 10% dışında asgari ücretten fazla olması gerekir....
    öyle mi....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    aziz (m)illetimiz biraz matematik bilseydi muhtemelen şu an G-7 içindeydik. ülkede herkes birbirini kandırıyor, herkes birbirine bir şeyler sokma derdinde. enflasyonist ortam yaratarak bol para her şeyin değeri artıyor hesabı kekliyolar milleti.

adam 300 bin dolara sultangazi'de daire satıyo. bütün evlerin f/k'sı 40-50 olmuş, hem de tahvil faizleri 28'i bulmuşken. bu zamlı kiralarla bile hem de. güzel bir simülasyon ve illüzyon yaratıldı ve millet de buna güzel inandı. bir gece herkes başka bir sabaha uyanacak. hazırlıklı olmakta fayda var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Türk Telekom, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere toptan tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında zam yapacakmış....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    aziz (m)illetimiz biraz matematik bilseydi muhtemelen şu an G-7 içindeydik. ülkede herkes birbirini kandırıyor, herkes birbirine bir şeyler sokma derdinde. enflasyonist ortam yaratarak bol para her şeyin değeri artıyor hesabı kekliyolar milleti.

adam 300 bin dolara sultangazi'de daire satıyo. bütün evlerin f/k'sı 40-50 olmuş, hem de tahvil faizleri 28'i bulmuşken. bu zamlı kiralarla bile hem de. güzel bir simülasyon ve illüzyon yaratıldı ve millet de buna güzel inandı. bir gece herkes başka bir sabaha uyanacak. hazırlıklı olmakta fayda var.
    TL bir iluzyondur.
    Evren ise bir simulasyon..

Syg,

Sayfa 17/1122 İlkİlk ... 7151617181927671175171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz