Sayfa 17/475 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3798 madde; 129 - 136 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. paritede destekliyor çıkışı

Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    Bence de iyi olur. Neredeyse 10 gündür 30-33 bandında. Aslında çok da anormal bir durum değil. Bu gün bile citi 3 milyon satışta görünüyor. Yatırım fonları da buna katılmış. Endeks yukarı giderken insana sıkıntı veriyor, bu enflasyon borsasında. Yoksa borsa bu 10-15 gün beklemek ne ki. Ben covid zamanı ekranı kapatmış 1 yıldan fazla televizyon dahil Borsanın B sine bakmamıştım. Ama ekran başına oturunca işte 10 gün uzun bir süre oluyor.
    Bir de moza80 hc nini dedikleri hep kulaklarımda "10 yılda 2 dolar olamamış SISE"
    Bakalım nasıl yapacağız bu işi
    moza80 in ilacı olsa başına surermiş. sen bana bakma agalar ne derse o.bi bakarsın 1 ocak 3 dolar
    sasa gibi kagıdı endeks lokomotifi yapanlar bize istese neler yapar.ah ah o gunler de gelecek de inşallah para harcamak için çok yaşlı olmayız

Sabah attığım klip az da olsa hakkını vermiş, gunsonu hariç pek tarzım değil klip atmak ama öylesine içindem gelmişti. Bazen arada geliyorlar bana 😉 ytd

Ereglilerede buradan bir hayırlı olsun diyeyim. Ytd

Sn. Spenc teşekkürler , froto , sise , eregli ortaklıga devam , sise 2023 mayıs için hisse başi net 1.25 tl temettü yaziyorum verirmi siz ne dersiniz.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ereglilerede buradan bir hayırlı olsun diyeyim. Ytd
    Evet yatırımcısı gerçekten de çok kötü bir moddaydı. Biraz rahatlama iyi gelmiştir.
    Hayırlı olsun

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Evet yatırımcısı gerçekten de çok kötü bir moddaydı. Biraz rahatlama iyi gelmiştir.
    Hayırlı olsun
    Emre hc sizede hayırlı olsun ama siz pek sabit durmuyorsunuz anladığım kadarıyla. Çeşitli yerlerde bazen görüyorum sizi.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Emre hc sizede hayırlı olsun ama siz pek sabit durmuyorsunuz anladığım kadarıyla. Çeşitli yerlerde bazen görüyorum sizi.
    Temettü yatırımcısı değilim ben. İstediğim fiyat ya da teknik oluştuğu zaman alıp bir süre tutuyorum. Bazen 15 gün bazen 3 ay. Bazen daha fazla.
    İşlem yaptığım yaklaşık 15 tahta var. Sadece borsanın en büyük şirketleri bunlar.
    Sasa ve hektaş hariç
    Şişe de Ereğli gibi vazgeçilmezim. Her zaman iyi para kazandırmıştır. Yılın belli zamanları hep içinde oluyorum

Sayfa 17/475 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •