Sayfa 17/345 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 129 - 136 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Elimdeki 12 lot a ilave sabah 114 den 88 lot alarak 119 satış yaptım
    Ben uzak duracağım şaibeli şirket güven miyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    bugün düşük; 110.400 görülmüş....
    nerdeyse arz fiyatı olmuş....
    yeni rekor, 108.900 olmuş....

3. CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi*2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır.*Yıllık 1,8*GW güneş paneli üretim kapasitesiyle*güneş paneli üretim firmalarından biridir.

*2023 yılı ilk yarısı itibariyle 1,8 GW üretim kapasitesine ulaşılmıştır.

CW Enerji,*güneş enerji santrallerinin (GES)*yatırım ve teknik danışmanlığı, projelendirme, sistem tasarımı, lisanslı ve lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme, ayrıca lisanssız üretim yönetmeliğine uygun olarak projeler planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım, onarım konularında da hizmet veriyor. Endüstriyel kurulumların yanı sıra evsel çatı kurulumlarında da çözümler sunuyor.*Şebeke bağlantılı (On-Grid)*sistemlerin yanı sıra*şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

CW Enerji, yıllık 1,8*GW güneş paneli üretim kapasitesi ile kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetini sürdürmektedir.

TÜRKİYE’NİN 408. ŞİRKETİYİZ

...Ayrıca inverter, güneş enerji santralleri ve depolama cihazlarından gelirleri var. Alfastan farklı olarak. Alfasın da kapasitesi hazirada 1290 mw olacak.
     Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bişey var bu cw yıllık 1GW üretimimiz var diyor Türkiye ve Avrupa ın en büyüğü biziz diyor iyi güzel alfas da yıllık 1.7GW üretimimiz var diyor nasıl en büyük panel üretici cw oluyor cw nin 45 bin m2 kapalı üretim tesisi var alfas ın 30 bin
    Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Boğön elimdeki nakitle halka arz fiyatına yakın alıp aranıza katıldım, hayırlı uğurlu olsun

5. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    O kadar parayı sülalem yese bitiremez

7. Tek kapta yaptığı anlaşma çok iyi değil mi
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Tek kapta yaptığı anlaşma çok iyi değil mi
    Çok iyi ama bakalım fıyata nezaman yansıyacak ,bıktırma yıldırma dönemi !!!bu alandaki en potansiyellı şirket gıbı duruyor ,, tabı patronumuz dürüst davranırsa !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 17/345 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •