Sayfa 17/218 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Hatirlamak icin abi...Bak borsa yemyesil, dolar da yemyesil...3, 69'dan shortladim hedefi 3, 55 kodum. 3, 56 goruldu, 3, 43'u hatirlayinca kapatmadim.

Karlar getti, zaman getti. En onemlisi zemandir.

Uzay-zeman bukuluyormus diyorlar, hatta ispatlandi deyorlar, abi bi annatsana nasil bukuluyormus?
    zamanla ilgili benim öğrendiklerimi ben kaldıramadım ve unutmak için çok çaba gösterdim... ama tayyı mekan mekanın bükülmesi, bastı zaman zamanın açılması genişlemesidir... bunlar halka malolmuş ve bir nebze üzeri açılmış bilgilerdir. bir de açılmayanlar var ki çeşitli kitaplarda hala emarelerini gördükçe ürperirim...
    bu arada Adam Fawer in ilk iki kitabı (olasılıksız, empati) epey güzel kitaplar. son kitabında Oz olan batırmış...

2. Today's Anadolu†@todaysanadolu

ŞOK! 15 Temmuzdan 1 gün önceki istihbarat! Focus Dergisi: "YARIN TEMİZLİK BAŞLATILSIN, DARBE GÜLEN’E YIKILSIN..!"
    Focus dergisi: Ingiliz istihbarat hukumetin darbenin ilk yarim saatindeki maillerini... Gerisini okuyamadim, siteyi ve dergiyi direk engellemisler...vpn...

3. http://www.haberturk.com/gundem/habe...akka-mesajlari

Hürriyet Gazetesi’nin başlığı ile ilgili bir açıklama yaptınız. Belediye başkanlığından bu yana bu grubun saldırılarına maruz kalmıştınız. Uzunca bir süredir böyle başlıklarla karşılaşmıyorduk. 28 şubatı andırır bir başlık. İlk gördüğünüzde ne hissetiniz? Dün de bir karikatür çıktı yine Hürriyet’te. Gördünüz mü onu? Bu başlıktaki olayı sürdürür anlamda mı?
    Ben bunu hiç 28 Şubat’a benzetmek istemiyorum. Çünkü biz bir 28 şubat iktidarı değiliz. 28 Şubat’ın siyasi iradesi farklıydı. Bizim siyasi irademiz farklı. Hükümet olarak da Beştepe olarak da farklı. Biz bu yola kefenimizi giydik öyle çıktık.
    Ama maalesef 28 subat oncesine benziyor. Dun yazmistim, sadece bu haber degil baska haberler de var.

4. 1 sa
    İran Monitör†@irannmonitor
    Son dakika Kerkük'te Petrol Pompa istasyonuna silahlı baskın!
    1 sa
    Dün IRAN'ın yeni hedefi Kerkük Petrolü diye haber yapmıştık umut ediyoruz"ki,IRAN olmasın aksi takdir"de yeni savaş patlar.
    IRAN & IRAK hükümetleri arasında yapılan anlaşma üzerine Kerkük petrollerini IRAN'ın satması kararı alınmıştı.
    Ortalik iyice kizisiyor.

5. Abd'de Flynn'dan sonra Adalet Bakani Sessions' un da defterini durecekler. Rusya ile gorusmedim yeminine ragmen yalan soyledigi ortaya cikarildi.

6. İran Monitör†@irannmonitor
    Petrol alanlarına el koyup IRAN'lı çalışanları kovan Peşmerge olduğu öğrenildi şimdi IRAN"nin hamlesi bekleniyor.
    Son dakika işin baskının ardından IRAN'a çalışan YNK peşmerge grubu çıktı. Daha önce PKK,GORAN,YNK IRAN'ın desteği ile darbe"ye kalkışmıştı.
    Bu işi Bahceli'ye sormak lazim sincik. Gazeteci kalmadi ki memlekette...

7. http://linkis.com/www.ntv.com.tr/dunya/xRxa7

İngiliz Telegraph Gazetesi, 3 araştırmacının “Fay hattında yaşam yolculuğu†dizisinde İstanbul için 2017 tarihli senaryoyu kullandı.

8. Yılmaz Bilgen†@Bilgen1973
    Munbiç Askeri Konseyi bölgede bazı noktaları Esed Rejimine bırakma kararı aldıklarını açıkladı.
    Rusya-ABD-Esed ve AB PYD konusunda müttefik.

Sayfa 17/218 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •