Sayfa 170/831 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by matador35 Yazıyı Oku
    bugünkü onayın sert olduğunu düşünen arkadaşlar için...

haftalık ve aylık olarak paylaştığım grafiği

günlük olarak paylaşayım

uzun vade düşen trendlerin kırılımında

çember içine aldığım bundan önceki son 2 onay işleminde

ne görüyorsunuz

mavi okların gösterdikleri size birşey anımsattı mı

bugünkü harekete ne kadar benziyor değil mi

hatta şıp demiş burnundan düşmüş!

peki geçmişte bu hareketlerden sonra ne olmuş

onu da kırmızı oklar ile gösterdim

bu kağıt 2,3 üzerinde kaldıkça

orta vade hedefi son kırmızı okun gösterdiği yerdir...

kişisel görüşüm olup al-sat-tut tavsiyesi içermez...
    güzel çalışma olmuş ellerine sağlık! valla arkadaşlar yukardan yakalananlar için zor bir durum ne desek boş. mesele niye insanları böyle yaparak borsadan soğutuyorlar. ya diyorum bunların beklediği başka bir haber var millet yukardan atlamasın diye korkutmak amaçlı bunu yaptılar ya da birileri teşvik vs bahanesiyle gelene geçene verdi geçti. ama ben inanıyorum ki birincisi olacak inşallah. ezcümle ov de takılıyorduk uv ci olduk!
    satılmayan mal da ne kar olur ne zarar!

ytd.

2. Konsolide bilanço açıklanmış

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 31.12.2017 K/Z 6.293.290
    31.12.2016 K/Z 15.227.319
    demek karin agrilari buymus kotu bilanco dan dolayi mal bosaltti serf.sizler... YTD

4. 200000 adet açığa satış yapılmış.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bilançonun bu civarda geleceği geçen ay açıklanan vergi dairesi karından belliydi bilançoda sorun yok teşvik almakta geleceği parlak örnek dyo boya yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by taytis06 Yazıyı Oku
    Bilançonun bu civarda geleceği geçen ay açıklanan vergi dairesi karından belliydi bilançoda sorun yok teşvik almakta geleceği parlak örnek dyo boya yatırım tavsiyesi değildir
    Hocam tesvigi aldigi gun kagida %15 eksi yaptilar boyle salaklik boyle is olurmu nerede gorulmus allahaskina.
    beklenti bitti desek hadi en azindan eksi kapat %15 eksi nooluyo ?? .YTD

7. Resmen kağıda operasyon yapıldı bu 2 günde ; olumlu teşvik haberinden sonra 92 den birkaç saatte mal çıktılar ; bugün tukaş yatırımcı ilişkilerini 2 kez aradım , bağlamadı ********ler

8.  Alıntı Originally Posted by drsenolgs Yazıyı Oku
    Resmen kağıda operasyon yapıldı bu 2 günde ; olumlu teşvik haberinden sonra 92 den birkaç saatte mal çıktılar ; bugün tukaş yatırımcı ilişkilerini 2 kez aradım , bağlamadı ********ler

Zaten operasyon kagidi , gecmis grafiklerine bakarsaniz anlarsiniz... Patron sirketi ve patronla beraber danisikli dogus yapiyorlar..
    Bende adam gibi trade ediyor diye almistim 2.98 gunu bir boka benzettim ki daha evvel hic almamistium boyle kagitlara uzagimdir,
    tatgd sirketi ile karistirdim biran elim gitti , gitmez olaydi ertesi gunu olumlu haberle %15 eksi yapti serefsizler...Yatacak yerleri yok Allahlarindan bulsunlar.

Sayfa 170/831 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •