Sayfa 170/992 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bizim TUR Etf'e fena çakıyor coniler.

2. Bankalar göğüs göğüse mücadele veriyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    2001 den daha kotuyuz. Saka la saka 😂😂
    Yok abi bırakıyorum zaten... bu son yazışım... buraya hep bir bilgi aktarmaya çalıştım.. kafamızdan uydurma değil, verilerle... karşıt fikire saygı yok... ergen olsalar anlayacağım koca koca adamlar psikolojik travma yaşayıp topa tuttular... karşı argüman sıfır... ya hakaret ya mesleğe saldırıyorlar...
    Çakma bilgisayarcıymış.. adamın söylediğine bak yahu.. beni tanımaz.. ne yaptığımızı bilmez...
    kırdığımız varsa kusura bakmayın, keşke döviz rezerviyle ilgili bir şeyler yazmasaydım da şu okuduklarımı okumasaydım kalın sağlıcakla...
    Yetkili arkadaş forum üyeliğimi silerse daha da memnun olur iyilik yapmış olur.. yazılarımın silinmesini istyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    2001 den daha kotuyuz. Saka la saka ����
    çarşamba günü aylardan şubat,dağbaşındayım ,tlf açtım bankaya overnight kaç dedim ,5500 dedi,krizden haberim yok,lan bu bankada sarhoş adam olmazdı dedim içimden,bir daha sordum,5500 deyince ,hemen adanaya inip (niğdede idim),tüm paramı çektim bankadan ,dedim bankalar batar,dolar aldım ,sabaha zaten 680000 den 900000 e fırladı....cuma günü öğleden sonra dediler sallandı bankalar ama batmayacak....

ne bilgisi ya..komediye devam ediyor adam.. TR dunyada 7. altın rezervine sahip dedin.. tamamen yanlış.. buna dayanarak 7. büyük ekonomi dedin.. tamamen saçmalık..viop nedir bilmeden viop üzerine ahkam kesmeye çalıştın.. neresinden bakarsan bak bir saçmalık zinciri söylediklerin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    1. Sn diye başlayıp hakaretle bitirmen güzel ironi olmuş. Neyse buna takılmayacağım..

2. Ben şuan kriz yok demiyorum, geçtiğimiz süreç belli 2001 ile karşılaştırman o kadar saçma ki bunu ben sabaha kadar anlatsam anlamayacaksın.

3. Şuanki ülkenin geldiği seviye ogün ki ile aynı değil.

4. 2001 krizi devlet ve özel sektör iflas etti.
    Şuan ise kamu çok iyi durumda yani özel sektörü kurtarır.. kurtarıyorda...

5. Bende diyorum ki finansal kriz olup, şirketler batmayacak, parasal kriz olmayacak...

1 kişi daha 2001 den daha kötüyüz derse foruma yazmayı bırakacağım.. rahatlarsınız..
    Birisi der çakma bilgisayarcı... birisi bilmem ne... arkadaş birazcık edepli hakaretsiz konuşun... daha ne iş yaptığımı bilmiyor bilgisayarcı diyor..
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    her kriz farklıdır.. 2001 krizi.. 94 krizi.. 2018 krizi.. bunların hepsi kriz.. hepsi farklı.. kimisinde kamu borcu kimisinde özel sektör, kimisinde ikiside.. ama sonuçta hepsinde işşizlik artıyor.. hepsinde borçlanma artıyor..örneğin işşizlik geçmişteki bütün krizlerden daha yüksek 2020 de..

burada "dünyanın 7. büyük ekonomisi Türkiye" diyen birisinin ekonomik analiz kasması kadar garabet bir durum olamaz..iban numarası vererek halkından para dilenen bir zihniyet var ülkede..kalkmış 2001 bile karşılaştırma yapıyor.. şu anda tarihin en borçlu durumundayız.. adeta duyunu umumiye şartları var..
    Evet 2001 den kötüyüz.
    2001 krizinde fed bilançosu 400 milyar dolar, abd faizleri 6-7 seviyelerindeydi yani yurt dışı kaynaklar yok denecek düzeydeydi.

Abd de kriz demek işsizlik demek, abd liler işsizlik rakamı artınca kriz var derler
    Almanlarda kriz demek enflasyon demek, hiperenflasyonu gören almanlar için kriz belirtisi yüksek enflasyondur
    Türkiye’de kriz demek dolar kurundaki artıştır. 2001 de %100 e yakın devaluasyon olunca kıyamet koptu, 8 yilda 4-5 kat artan dolara rağmen kriz yok demek bişey bilmemektir.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Pztesi vadeliler yüz yarım yeşil yakar bizim bırsada yukarda açar olur biter
    Ak yatrım o kadar mal aldı yani
    şaka yapıyorsun 4000 eksi açar,7000 ile bitirirytd

Sayfa 170/992 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •